Last news in Fakti

17 Декември, 2018 17:28 1 731 2

Стяуа иска да изрита Христо Златински

  • златински-
  • университатся-
  • стяуа-
  • бекали-
  • договор

"Направихме грешка, че го привлякохме", заяви президентът на тима Джиджи Бекали

Румънският Стяуа Букурещ иска да прекрати договора на българския полузащитник Христо Златински. Ситуацията с 33-годишния халф е сложна, тъй като преди да премине в състава на столичани в края на август той записа 35 игрови минути за Университатя Крайова в шампионата. Поради тази причина той няма право да премине в друг румънски клуб до лятото.

"Ще предложа някакви пари на Златински, за да си тръгне, но в настоящата ситуация той няма къде да отиде. Не знам, може би в някъде в Арабския свят, но със сигурност не може да смени отбора в Румъния. Какво да направя? Сбърках с него", обясни президентът на Стяуа Джиджи Бекали за "Digi Sport 1".

Златински участва в пет мача на столичани през есента, но се представи разочароващо, въпреки че предишните три сезона беше ключова фигура в състава на Университатя. Според румънските медии Златински ще отхвърли предложението на Бекали и ще остане в Стяуа до края на сезона заради атрактивната си заплата, въпреки че е наясно, че няма да играе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.