Last news in Fakti

18 Декември, 2018 13:03 1 227 3

Ел Маестро: Ако имаше VAR, Левски щеше да е далеч от нас

  • лудогорец-
  • левски-
  • полусезон-
  • равносметка-
  • var-
  • цска-
  • ел маестро

"Ще шокираме всички, ако сме пред Лудогорец на края на сезона", заяви специалистът

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде кратък обзор за сезона на "червените" до момента. Също така сърбинът сподели мнение и за това, че ако в България е била налична системата за видео повторения (VAR), то Левски би бил много далеч от "армейците" спрямо точковия актив.

"Определено сме по-добре от Левски и таблицата с класирането показва това. Продължаваме да не сме на същото ниво като Лудогорец, класирането показва и това. Мисля, че позицията ни е реална и мнението ми е, че точките не са много реалистични. Не вярвам в конспиративни теории, но имахме липса на късмет. Ако в България имаше система VAR, позициите щяха да са същите, но Левски щеше да е много по-далеч от нас с точките", каза треньорът пред "Канал 3".

"Да бием Лудогорец ще е... не мога да кажа чудо, но една много голяма изненада и ще шокираме хората в Европа. Всички ще говорят за това. Не е невъзможно, но ще е нещо, за което всички ще говорят. Това е една от причините да съм тук, защото харесвам такъв тип предизвикателства. Мечтите понякога се случват, но както знаете не много често. Други клубове са го правили в други първенства, но тук е малко по - трудно и не се очаква", добави сърбинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърбина

    3 2 Отговор
    Алооу, г-н Джендър, ами що не отидете да играете в друго първенство, че барем веднъж да ги биете тия рязградски гелосани мастии?Ммм?
  • 2 ЦСКА

    2 1 Отговор
    Много си прав но и пред зализания.За това скоро няма да има перуката и тиквата не дават.
  • 3 Lateks 1948

    2 0 Отговор
    Само вар ли, а киреч и цемент може и тухли. На кривия Латекс и тревата им пречи затова от догодина само на сгурия в окръжните лиги. Че ми писна от аматьори - Ицака ел. техник!