19 Декември, 2018 10:57 1 776 1

Стоянович напуска Левски и поема... Латвия?

  • пателайнен-
  • стоянович-
  • фаворит-
  • национален отбор-
  • латвия-
  • левски

Словенецът един от двамата основни кандидати за поста

Треньорът на Левски Славиша Стоянович, който намекна за оставка след загубата от Берое с 1:2 в последния мач за годината на "сините", е гласен за треньор на националния тим на... Латвия, пише местното издание "Спортацентрс".

Специалистът проведе среща с изпълнителния директор на Левски - Красимир Иванов и реши да продължи работата си при "сините". Това до голяма степен обърква плановете на латвийците, които гласят словенеца за заместник на Мик Пателайнен, който напусна поста начело на балтийската страна преди дни.

Другият кандидат за мястото на Пателайнен също е познато име в България - Виктор Скрипник, който се изправи срещу ЦСКА в Лига Европа с отбора на ФК Рига.

От латвийските издания обаче уточняват, че фаворит остава Славиша Стоянович, тъй като президент на местната федерация е Каспарс Горкшс, който игра като футболист във ФК Рига под ръководството именно на треньора на Левски и това, че се познават и са близки би помогнало за трансфера. Освен това Горкшс се надява да не се плаща обезщетение на "сините" за Стоянович, като заплатата му би била, колкото на Мик Пателайнен, като конкретна сума не се споменава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Живеем в република Левскария! Нито ще фалират нито ще закъсат тия оъ Герена!