20 Декември, 2018 12:28 1 178 0

Подлагат Мауридес на строга диета

  • мауридес-
  • диета-
  • килограми-
  • форма-
  • цска-
  • ел маестро

Нападателят на ЦСКА трябва да свали килограми

Нападателят на ЦСКА Мауридес има подготвена програма за сваляне на килограми през зимата, съобщава „Тема Спорт“. Бразилецът е с наднормено тегло, поради което през зимата ще трябва да работи допълнително, за да влезе в поставените му параметри.

Той не проведе подготовка с отбора през лятото, тъй като бе привлечен само седмица преди първия официален мач – с Рига в Лига Европа на 19 юли. 24-годишният таран направи силен старт на “Армията”, но после си пролича, че е малко тромав.

“Не е нужно да си лекар, за да видиш, че в идеалния случай Мауридес може да поотслабне малко. Генетично футболистите са различни. Има ли Лукаку проблеми с килограмите? Погледнете го само – на пръв поглед аз ще кажа, че има такива. Ако Лукаку свали 5 килограма, това наистина ще му помогне.", заяви наставникът на "червените" - Нестор Ел Маестро.

Но при някои хора е по-лесно, отколкото при други. Работим много здраво с Мауридес, също както го прави и Манчестър Юнайтед с Лукаку. Това е битка. Мауридес е отличен в тренировките. Работи много здраво на терена. Не забравяйте, че не проведе подготовка с нас. Надявам да се грижи за себе си през ваканцията.

Аз ще съм в постоянен контакт с него, за да го поставя под това напрежение да се върне в благоприлична форма. След това ще имаме 6 седмици, за да го доближим до перфектното му тегло. Искаме да бъде в по-добра форма и да е малко по-лек, така че да е още по-полезен за нас”, призна Ел Маестро.

Футболистите на ЦСКА са в почивка до 9 януари (сряда), когато се събират за първи път през 2019-а. Червените заминават за лагера си в Испания на 14-и, където ще останат поне до 1 февруари. Последната контрола на тима преди старта на пролетния дял ще е на 9 февруари на “Армията”. Първенството се подновява на 16-17 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА