Last news in Fakti

20 Декември, 2018 15:58 1 222 2

В Словения: Стоянович си тръгва от Левски

  • стоянович-
  • напускане-
  • левски-
  • латвия-
  • национален отбор

"Ако нещата продължат да вървят така, той със сигурност си заминава", смятат в Словения

Наставникът на Левски Славиша Стоянович ще напусне сините, за да застане начело на националния отбор на Латвия. Това пише словенското издание ekipa.svet24.si, което се позовава на публикации в Балтийската страна.

“Експертът от Любляна скоро ще се изправи пред ново предизвикателство. Засега информацията още не е официално обявена, но изглежда само въпрос на време, когато това ще се случи.

Ако не се стигне до голям обрат в последната минута, Славиша Стоянович би трябвало да напусне пейката на Левски и да започне ново предизвикателство. Латвийските медии съобщават, че специалистът от Любляна ще поеме националния отбор на Латвия. Той вече е договорил всички подробности с шефовете на местната федерация, но преди официално да бъде обявен за селекционер, трябва да уреди взаимоотношенията си с българския работодател.

Когато този сценарий се изпълни, Славиша Стоянович ще се превърне в съперник на Словения, защото двата отбора са в квалификационна група G за Евро 2020", пише ekipa.svet24.si.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    1 0 Отговор
    КЗЛ
  • 2 кадир

    0 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙЙ ,НАПУЩАЙЙ