Last news in Fakti

24 Декември, 2018 09:24 1 833 2

Мъри Стоилов: Незабавни оставки в Левски!

  • стоилов-
  • мъри-
  • оставки-
  • левски-
  • глоба-
  • цска-
  • казахстан

Бившият футболист и треньор на "сините" с голяма критика към ръководството

Един от любимите треньори на всички левскари Станимир Стоилов направи изключително критично изказване за ситуацията в клуба. Той даде съвети какво да се направи и призова всички служители на „сините“ да си подадат оставките на 1 януари.

“Явно в клуба не са точните футболни хора. Всеки вика аз съм голям левскар, а стоят там да получават заплата. Мисля, че с идването на новия изпълнителен директор на 1 януари, всички трябва да бъдат освободени и той да прецени кой да назначи. Резултатите са катастрофални. На 1 януари всички, които работят в клуба трябва да са с оставките. Дали Павел Колев може да вкара ред в Левски? Така смятам, но ще му е много трудно, ако не получи власт, ако не получи подкрепа от собственика”, каза Стоилов.

“Жалко, че се стига до глоби и наказания. Аз мисля, че всичко ще се плати, но не трябва да се стига дотук. Губят се пари така. Мисля, че е време да се помисли за изграждане на нов стадион и нова тренировъчна база за децата. Така може да се запази идентичността на клуба и да се развие до такава степен, че да е печеливш. Според мен няма да се допусне Левски да тръгне по пътя на ЦСКА", добави настоящият селекционер на Казахстан.

"Правят се излишни разходи за футболисти, които даже в групата на влизат. Левски има четири или пет централни нападатели, от тях трима чужденци даже и не играят. Ако само те се махнат, от заплатите им за един месец ще платим глобата, а за една година ще построим Сектор “Б”. Не може на резерви да се дават такива заплати. Нещата са елементарни за изчистване - не трябва да се взимат излишни играчи. Когато имаш 16 или 20 чужденци и играят седем това е катастрофа“, каза още Мъри.

„Като се видях за първи път със Спас Русев му казах да внимава със съветниците, сега му препоръчвам да си ги смени. Прочетох изказването му, че е готов да се оттегли като собственик на Левски, но той го направи с уговорката някой да изкара готов финансов план. На този етап, няма такъв… На мен ми изглежда смешно собственик да подава оставка. Преминаването на Люпко Петрович в ЦСКА? Към него винаги с уважение се отнасям. Той си преценява какво да прави. Естествено, решението си е негово.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.