Last news in Fakti

25 Декември, 2018 12:27 2 303 2

Балотели скочил на бой на Патрик Виейра

  • балотели-
  • ница-
  • бой-
  • скачане-
  • виейра

"Имам желание да го блъсна в стената или да го закача на окачалка за дрехи", заяви легендата на Арсенал

Марио Балотели рядко блести на терена този сезон за Ница и не е вкарал нито един гол, но извън него изтрещял и бил готов да се бие, съобщава френският вестник „Екип“.

Според авторитетното издание 28-годишният нападател бил пред ръкопашен бой през ноември с треньора Патрик Виейра, заменил през лятото поелия Борусия (Дортмунд) Лусиен Фавре. Други хора от треньорския щаб се намесили и разтървали двамата при опита на италианеца да удари наставника.

Куриозното в цялата история е, че няколко дни по-късно Балотели започнал титуляр при успеха с 2:0 срещу Лил и дори подал за един от головете. Това е и единствената му асистенция през сезона. „Не мога да извадя от тима един играч, само защото ми е лазил по нервите“, обясни тогава Виейра.

През последните няколко седмици обаче Балотели не в състава на „орлетата“, след като разкритикува тактиката и начина на игра под ръководството на треньора. „Имам желание да го блъсна в стената или да го закача на окачалка за дрехи. Трябва обаче да помисля, преди да си отварям устата, защото губя един играч и може да съжалявам“, каза Виейра пред „Екип“ за критиките от страна на италианеца.

Най-вероятно Балотели ще напусне Ница след края на сезона. Тогава изтича договорът му, който с оглед на слабото му представяне (10 мача, нито един гол и само една асистенция през сезона) едва ли ще бъде продължен. Предните два сезона той бе вкарал съответно 15 и 18 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 божи гол

    1 0 Отговор
    Да идва в Ботев враца
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.