Last news in Fakti

27 Декември, 2018 09:35 2 016 0

Играч на Левски може да не се върне в тима

  • кабрал-
  • левски-
  • договор-
  • връщане

Жерсон Кабрал не иска да удължи договора си със "сините"

Левски настоятелно прави опити да привлече флангови нападател, което може да означава, че през пролетта Жерсон Кабрал може и да не носи синята фланелка. Ситуацията с холандеца в момента е деликатна. Той има договор с клуба до лятото. От „Герена“ му отправиха официално предложение да го удължи, но Жерсон все още не го е сторил, пише "Тема спорт". От 1 януари 2019 година той ще може да води преговори с всеки клуб, проявил интерес, а през лятото да премине в него като свободен агент.

Точно затова не е изключено да се стигне и до негова продажба. Това ще стане факт, ако не пожелае да преподпише.

През есента Кабрал бе един от най-добрите в състава на Левски. Той бе на терена в 19 срещи от Първа лига, в които вкара 7 гола и направи 6 асистенции. Повече попадения от него реализира единствено централният нападател Станислав Костов. За Купата на България и Лига Европа той бе на терена в още 3 мача, в които се разписа два пъти. Към Жерсон има интерес от турски тимове.

В ситуацията като на холандеца са още двама играчи на "сините". От клуба са предложили нови контракти на Милош Цветкович и Давид Яблонски, но те също не са дали отговор дали ще ги продължат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА