Last news in Fakti

31 Декември, 2018 17:48 2 349 2

Звездите на ЦСКА струват 45 млн. лева

  • цска-
  • скъп-
  • футболисти-
  • български футбол-
  • трансфер

Оказва се, че "червените" са сред най-скъпите отбори у нас

Звездите на ЦСКА струват 45 млн. лева - 1
Снимки: БГНЕС

Отборът на ЦСКА е сред най-скъпите в България, сочи официалната справка за "червените" в сайта transfermarkt.com.

"Армейците" са на обща стойност 44,6 млн. лева, което ги поставя сред водещите тимове в страната, показват предложените за свободно разглеждане данни.

ЦСКА се състои официално от 24 играчи, като средната възраст на тима е 25,1 години.

Звездите на ЦСКА струват 45 млн. лева

На "Армията" се подвизават 11 национали на страните си, а броят на чуждестранните състезатели е 14 или точно 58,3% от всички налични футболисти.

Средната възраст на привличаните в тима състезатели е 22,3 години, като от началото на календарната година те са на обща стойност 8,55 млн. евро.

Средната възраст на напускащите ЦСКА футболисти пък е 24,5 години, а потенциалната трансферна стойност на всички подобни състезатели, напуснали клуба през годината, възлиза на 9.65 млн. евро.

Разбира се не става дума за директни разходи и приходи в касата на "червените", а за стойността на състезателите, които попадат в статистиката, уточняват от сайта.

Звездите на ЦСКА струват 45 млн. лева


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    6 7 Отговор
    За тия маймуни не бих дал и пукнат лев.
  • 2 Mорук

    4 7 Отговор
    Ко Ко писахте че не разбрах, звезди в ЦСКА??????