Last news in Fakti

3 Януари, 2019 14:29 1 287 0

Солскяер: Искам да остана и след лятото

  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • оставане-
  • наем-
  • мьолде-
  • треньор-
  • серия

Наставникът на Манчестър Юнайтед пожела да остане за постоянно в тима

Временният наставник на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солкяер, който влезе в клубната история, ставайки едва вторият мениджър след сър Мат Бъзби, записал победи в първите си четири мача в първенството, призна, че бил искал да остане на поста за постоянно. За момента норвежецът работи на "Олд Трафорд", като преотстъпен под наем от Мьолде, но след края на сезона трябва да се завърне в родината си. След добрата серия Юнайтед се доближи на шест точки от Челси и на практика вече се върна в битката за топ 4. През уикенда "червените дяволи" приемат Рединг в двубой от турнира за Купата на Англия, а след това им предстои доста труден тест с гостуване на Тотнъм.

"Не искам да си тръгвам. Разбира се, че не искам. Това е страхотна група от футболисти, атмосферата е фантастична. Но аз просто мисля за следващия мач. Ще си върша работата, докато съм тук. Ако си спечелил четири мача, можеш да спечелиш и следващите четири, когато си в този клуб. Това е предизвикателството. Това е стандартът, с който всички тук сме свикнали", заяви Солскяер след снощния успех над Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА