Last news in Fakti

7 Януари, 2019 16:55 1 342 5

Петричев: Другите тимове да не ни дърпат надолу!

  • лудогорец-
  • петричев-
  • ниво-
  • конкуренция-
  • пожелание-
  • цска-
  • левски

"Нека стигнат нашето ниво, а да не ни свалят на тяхното", заяви изпълнителният директор на Лудогорец

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожелава още много "луди нощи" с "орлите" и през 2019 година. Той посъветва конкурентите на хегемона у нас да се стремят да стигнат нивото на седемкратния шампион.

"Като бивш журналист да кажа, че се надявам, че продължаваме да живеем в правова държава. Нека тези, които искат да ни свалят от върха, достигнат нивото на Лудогорец на терена. Това е правилният начин. А не да се опитват да дърпат Лудогорец надолу към тяхното ниво", обърна се Петричев към конкурентите на "орлите" по време на пресконференцията, която шампионите свикаха в София преди старта на зимната подготовка.

"Пожелавам си много луди нощи с Лудогорец. Който знае историята на Лудогорец, знае какво имам предвид", добави шефът в клуба от Разград.

"Целта пред отбора е една и съща, нищо не се е променило. Лудогорец трябва да е на първо място и да играе добър футбол. Нищо по-различно от 2018 година. Трябва да спечелим шампионата, а и Купата на България, която убягва на отбора в последните години", каза наставникът Антони Здравков.

"Треньорският щаб ще има по-богато мислене от хората, които са професионалисти. Имам предвид д-р Валентин Великов и Здравко Здравков. Имаме нов анализатор от Бразилия и така те стават двама", добави треньорът.

"Нормално е да играем със силни отбори през зимната пауза, въпреки че през пролетта не ни чакат европейски мачове. През годините Лудогорец се е доказал и е нормално да търсим възможно най-добрата подготовка", каза още Здравков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    5 2 Отговор
    Господин родолюбие знае ли колко българи има в това афро отборче?
  • 2 Будалата

    4 6 Отговор
    Евала на Домусчиеви. Решиха и направиха супер отбор естествено с много пари. Обаче като се замисля. За 30 години как не се намери един да изгради такъв отбор. Паралии бол в България ама трябва да дадеш а не само да вземаш. ЛЕВСКИ и ЦСКА ряпа да ядът Лудогорец ги удари у земята. Аз им желая УСПЕХ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 муци краварчето

    0 0 Отговор
    До момчето със сини венци ; С оглед изиграните срещи от есеният дял на първенството си мисля че доста срещи не се играха на зеленият терен а извън него .
  • 5 Иванчо

    1 0 Отговор
    Тоя селяндур да си ходи на село при джагалите и да не се обажда, че разваля и без това лошия имидж на БГ футбола.