Last news in Fakti

9 Януари, 2019 15:01 1 884 4

Левски продава Станислав Костов в Турция

  • левски-
  • костов-
  • трансфер-
  • продажба-
  • акхисар беледиеспор

Акхисар Беледиеспор със сериозна оферта за нападателя

Голмайсторът на Левски Станислав Костов е все по-близо до трансфер в Турция, съобщават медиите в южната ни съседка. Българският национал е договорил личните си условия с 15-ия в турската Сюпер лиг Акхисар Беледиеспор, като остава двата клуба да договорят цената на футболиста. Турският клуб е и носител на Купата на страната.

Вчера наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че е запознат с интереса от страна на чуждестранни клубове към свои футболисти. Трансфер на Костов в Турция ще донесе свежи финанси, с които клубното ръководство на “сините” да изпълни желанията на наставника за зимна селекция.

През есента Костов показа много добри игри, като завърши на второ място в голмайсторската листа след нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешерю. Костов взе участие в 20 шампионатни мача, в които отбеляза 15 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Деян

    5 5 Отговор
    Те освен в Турция другаде не продават. Ама те даже и за там не стават говедата. Продадоха преди години „ мега таланта ” Краев в Дания, ама чистачката на отбора има повече игрови минути.
  • 3 Чорбар

    4 0 Отговор
    По-добре за нас! Махнаха Прохазка, сега и Костов...
  • 4 Анализатор

    0 0 Отговор
    Нека ходи момчето, мисля, че головете му досега бяха плод на повече късмет и добри асистенции, иначе, честно казано, няма качества да бъде голмайстор и лидер на отбор като Левски. Така или иначе, скоро ще се върне в Левски... Иначе, да бяхме взели Иван Цветков или Валерката, и до сега щяха да вкарват !