Last news in Fakti

11 Януари, 2019 11:58 1 360 1

Олимпийски шампион се подпали

  • шампион-
  • изгаряния-
  • трета степен-
  • болница-
  • печка-
  • кнегт

Синки Кнегт с трета степен изгаряния, след като се опитал да разпали печка

Двукратният олимпийски медалист по шорттрек Синки Кнегт е получил сериозни изгаряния докато е разпалвал печка на дърва в дома си. Според информация на Nos.nl първо е пламнала дрехата на 29-годишния холандец. Кнегт незабавно е бил откаран в болница в Грьонинген, където са установили изгаряния трета степен. За момента лекарите не дават прогнози за срока на възстановяване на кънкьора.

Това е втори ужасен инцидент със Синки Кнегт за последните два месеца. През декември той получи контузия на крака, след като попадна под електрокар. Заради наранявания си холандецът ще пропусне предстоящото европейско първенство, което стартира от днес до неделя в Дордрехт.

Синки Кнегт има сребърен медал на 1500 метра от олимпийските игри в ПьонгЧанг през 2018 година и бронз на 1000 метра от Сочи 2014. Той шесткратен световен и 18-кратен европейски шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 1 Отговор
    Каква е тая печка на дърва в Холандия? Нали в България сме бедни и се топлим на дърва та за това и въздуха ни бил най лош.Тия в Холандия какви дърва горят че не замърсяват.пък и тоя шампион пари за ток и газ няма ли?