11 Януари, 2019 15:30 1 146 0

Гръцки гранд с апетити към Кешерю

  • кешерю-
  • паок-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • луческу

ПАОК търси централен нападател

Лидерът в класирането на гръцката Суперлига ПАОК е подновил желанието си да привлече голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешерю, пише „Меридиан Мач“. „Черно-белите“ от стадион „Тумба“ искаха румънеца и преди година, но тогава Кешерю поднови договора си с „орлите“.

В момента ПАОК спешно търси централен нападател, след като продаде автора на осем гола през есента Александър Прийович на Ал Итихад (Саудитска Арабия). Треньорът Разван Луческу вече е представил пред шефовете на клуба списък с имена на потенциални заместници на сърбина, като Кешерю е един от вариантите.

Първи в списъка на Луческу е Маркус Берг от Ал Аин. Той обаче ще струва 1,3 милиона евро. Следва аржентинецът Факундо Ферейра, който е резерва в Бенфика, но също би струвал доста солидна сума. Кешерю е вариант №3. Подобно на Берг той също е над 30 години и би струвал горе-долу същите пари. Плюсът на Клаудиу е, че неговите качества са по-познати на треньора Луческу.

В момента ПАОК е лидер в първенството на Гърция с 38 точки, осем повече от Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА