13 Януари, 2019 11:02 1 325 2

Ивелин Попов може да се окаже в... Разград

  • попов-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • спартак москва

Капитанът на националния ни тим продължава да е без отбор

Капитанът на България Ивелин Попов е пред трансфер в Лудогорец. Това твърди руското издание "Бизнес Оnline". 31-годишният национал на България е свободен агент, след като преди дни разтрогна със Спартак (Москва).

"Попов е близо до завръщане в България, където ще подпише с Лудогорец. Интерес към него проявяваха и Динамо, и Ростов, които му предлагаха 800 хиляди евро годишна заплата, както и клубове от Турция и ОАЕ. Искаха го и от Холандия, в това число и Витес, където треньор е Леонид Слуцкий", пише в материала на изданието.

Минути по-късно обаче, Попето отрече спекулациите: "Лудогорец? Не вярвайте на нищо, което се пише в момента”, заяви Попов по повод въпросния слух.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТОЙЧО СТОЕВ

    6 0 Отговор
    ДОМУСА НИКОГА НЯМА ДА МУ ДАДЕ ПАРИТЕ ДЕТО ГИ Е ВЗИМАЛ В РУСИЯ
  • 2 Мимо

    2 0 Отговор
    Капитана на националния ни отбор щом остава свободен агент и може да го вземе всеки един отбор БЕЗ ПАРИ , като изключим личните му условия разбира се, какво можем да очакваме от националния ни отбор? За съжаление футбола в България е погребан и май е безвъзвратно!