Last news in Fakti

14 Януари, 2019 12:59 1 696 0

Левски постави цена на Станислав Костов

  • костов-
  • цена-
  • левски-
  • задължения-
  • трансфер

"Сините" искат половин милион евро за нападателя

Ръководството на Левски закова цена от 500 000 евро на голмайстора Станислав Костов. Нападателят е силно желан от няколко турски клуба, както и от други държави.

От Левски обаче все още не са получили оферта, която да удовлетворява финансовите им изисквания. "Сините" държат да получат точно тази сума и нито цент по-малко, тъй като времето за изчистване на задълженията намалява, пише "Блиц".

Левски трябва да плати 1 064 000 евро до края на февруари, за да спаси лиценза си за евротурнирите. Часовникът за "сините" тиктака и те правят всичко, за да успеят да погасят задълженията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА