Last news in Fakti

14 Януари, 2019 13:58 899 0

Надал безапелационен на старта

  • надал-
  • дъкуърт-
  • тенис-
  • победа-
  • australian open

Шампионът на Australian Open за 2009 година Рафаел Надал започна с победа участието си в тазгодишното издание на турнира в Мелбърн. 32-годишният испанец се наложи с 6:4, 6:3, 7:5 над представителя на домакините Джеймс Дъкуърт.

С играта си на корта Надал не показа, че продължава да бъде тормозен от контузията на бедрото, заради която се отказа на подгряващия турнир в Бризбейн. Това беше първа среща между носителя на 17 титли от Големия шлем и Дъкуърт, който е 238-и в света и участва с уайлдкард.

Надал направи шест пробива по пътя към успеха, а при завършващата точка направи брилянтен уинър през цялата дължина на корта. Следващият съперник на испанеца ще бъде победителят от мача между Матю Ебдън (Австралия) и Ян-Ленард Щруф (Германия).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА