Last news in Fakti

16 Януари, 2019 01:00 1 804 0

Тежка контузия сполетя Хари Кейн

  • кейн-
  • контузия-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед

Звездата на Тотнъм може да пропусне 7 мача на своя тим

Най-голямата звезда на Англия в момента Хари Кейн може да пропусне доста от мачовете на Тотнъм, прогнозира „Гардиън”. Нападателят се контузи при загубата от Манчестър Юнайтед с 0:1 в неделя, когато напусна с болки „Уембли”.

Засега няма информация по темата от лекарския екип на „шпорите”. „Гардиън” обаче твърди, че Хари най-вероятно ще е аут за следващите седем мача на тима си - реванша срещу Челси от полуфиналите в Купата на Лигата, шампионатните срещи с Фулъм, Кристъл Палас, Уотфорд, Нюкасъл и Лестър, както и първата битка с Борусия (Дортмунд) от осминафиналите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА