Last news in Fakti

15 Януари, 2019 17:57 1 499 0

Де Хеа остава, ако му вдигнат заплатата

  • де хеа-
  • договор-
  • подпис-
  • оставане-
  • манчестър юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е готов да обвърже дългосрочно бъдещето си с клуба, но очаква оферта от порядъка на 300 хиляди паунда на седмица, съобщава “Дейли Мейл”. Това е увеличение с около 50%, тъй като сегашното споразумение на стража е на стойност около 200 хиляди и е до края на следващия сезон.

Де Хеа направи невероятен мач само преди ден и постави рекорд от цели 11 спасявания в една среща, в която е без допуснат гол. Временният мениджър на “червените дяволи” дори го определи като най-добрия вратар в света и заяви, че той вече може да претендира за номер 1 в история на клуба. Давид Де Хеа е в Манчестър от 2011-а година, когато бе привлечен от сър Алекс Фъргюсън. В същата новина се споменава, че халфът Андер Ерера също е близо до ново споразумение, тъй като сегашният му договор изтича в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА