15 Януари, 2019 18:55 2 648 5

Хърн: Джошуа може да се бие с Фюри

  • джошуа-
  • хърн-
  • уайлдър-
  • бокс-
  • фюри

"По-близо сме до този мач, отколкото от среща с Уайлдър", призна агентът

Антъни Джошуа има повече шансове да се бие с Тайсън Фюри, отколкото с Дионтей Уайлдър на “Уембли” през април, заяви промоутърът Еди Хърн.

Преговорите за битка между Джошуа и шампиона на WBC Уайлдър отново се провалиха през последните седмици, като Хърн разкри, че не е получил никакви отговори от щаба на американския боксьор.

“Да кажа, че лагерът на Дионтей Уайлдър е замлъкнал, това е меко казано, заяви Хърн пред “Скай Спортс”. - Изпратихме им шест имейла, на които нямаме отговор досега. Това е разочароващо, защото той непрекъснато тръби, че иска да се бие с Антъни и пита кога. Ако искаха този мач, те щяха да говорят с мен. А те мълчат. Направихме оферти, процентни разпределения…

Сега мисля, че има повече шансове Антъни да се бие с Тайсън Фюри. Разговарях с него. Той знае, че ако иска да се бие с Джошуа, може да го направи на 13 април.”

Дилиън Уайт и американецът Джарел Милър също са в листата с потенциални съперници на Джошуа, който наскоро се завърна от почивка, а Хърн се надява да сключи сделка до края на месеца.

“Джошуа вече поднови тренировъчната си дейност и иска да знае срещу кого ще се бие. Вероятно имаме между 10 дни и две седмици преди официално да дръпнем спусъка. Всички тези момчета, които споменах - този бой е за тях”, добави Хърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    страхливци
    уалдър и фюри ще си играят реванша
    джошуа пак с някой безинтересен боксьор

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ewd

    5 2 Отговор
    А защо Кубрат не го слагат като претендент?
    Колко ще му се наложи да чака на човека, преди да нокаутира тази чернилка Джошуа?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ивайло Испиров

    1 0 Отговор
    Къде слагаш Кубрат с/у Джошуа бе, я кажи кой сериозни противници победи Кубрат, че да го сръвняваш с Джошуа, Уайлдър..Нали излиза един Ортиз, Паркър и му спират кариерата...Вие голямо садо-мазо си правете, като настъпвате Джошуа и не пиши разсизми, жълти, черни, розови, сини..всички са хора и да знаеш от мен по-лоши от нас българите няма, започни да гледаш новини, ако не си ;)