Last news in Fakti

16 Януари, 2019 13:57 1 550 0

Мълния изплаши футболист по време на мач (ВИДЕО)

  • футболист-
  • мълния-
  • уплах-
  • припадък-
  • бразилия

Инцидентът се случи по време на среща от турнира за Купата на Бразилия

Драматичен момент беляза двубоя от турнира за Купата на Бразилия между Атлетико Минейро и Агуа Санта (1:0). Двубоят бе прекъснат в края, след като мълния контузи Енрике от тима на гостите, намиращ се в близост до резервната скамейка.

Първоначално се смяташе, че футболистът е ударен от мълния, но след намесата на медицинския екип стана ясно, че се е уплашил от силния гръм и е загубил съзнание.

"Усетих световъртеж и болка в крака. Изтичах до скамейката, но тогава ми притъмня и припаднах. Събудих се в линейката, а лекарите ме попитаха колко пръста виждам, за да преценят дали съм пострадал по-сериозно", разказа Енрике.

Инцидентът можете да видите на 1:40 от видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА