16 Януари, 2019 15:33 1 663 2

Мане: Ливърпул ще е шампион!

  • мане-
  • ливърпул-
  • титла-
  • висша лига

Нападателят на "мърсисайдци" е убеден в успеха на тима си

Нападателят на Ливърпул Садио Мане е сигурен, че мърсисайдци ще спечелят титлата през този сезон и най-сетне ще сложат край на 29-годишното очакване. Сенегалецът е сигурен, че той и неговите съотборници няма да повторят провала от сезон 2013/14, когато Ливърпул водеше в класирането, но загуби от Челси на "Анфийлд", а след това направи 3:3 с Кристъл Палас и в крайна сметка завърши на две точки зад Манчестър Сити.

"Сигурен съм, че ще станем шампион. Когато се събудя, не отивам на тренировка с мисълта, че няма да победим. Решени сме да докажем, че сме най-добрият отбор в лигата. Не е лесно да чуваш упреците на хората за предишни провали. Трябва да ги игнорираме и да се концентрираме върху това, което ни предстои. Да, Ливърпул имаше шанса да спечели титлата преди няколко години и не го направи, но аз предпочитам да мисля, че това само ни помогна да бъдем там, където сме в момента. Ние не сме отбор от неудачници. Сигурен съм, че ще спечелим лигата", заяви Мане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    1 0 Отговор
    Определено имат сериозен шанс да спечелят лигата, стига отново накрая да не се отпуснат...
  • 2 Цар Вул

    1 0 Отговор
    За пореден път сър Клоп доказа че може да играе и така и онака!
    Тактиката с "вълците"и сега с нова тактика да играят за РЕЗУЛТАТ,И ПОБЕДА!Това вече показва колко е пораснъл ЛЮБИМИЯТ МИ ОТБОР!
    Един пише,че Сити няма да загуби до края на сезона малко ме съмняват тези негови думи!!Аз като бивш футболист и президент на ФК мога да се басирам,че и Ливърпул няма да загуби и точица!!ШАМПИОНИ!!!