17 Януари, 2019 09:36 959 0

ЦСКА започна 2019-та с хикс с германци

  • цска-
  • бохум-
  • малинов-
  • равенство-
  • контрола

"Червените" направиха 1:1 с Бохум в първата си контрола за годината

ЦСКА и Бохум завършиха при 1:1 в първия си мач през 2019 година, част от зимната подготовка на двата тима в Марбея. "Армейците" първи затрудниха съперника и Бодуров опита да вкара в първите минути, но вратарят на Бохум се справи.

След четвърт час игра Черниаускас спаси "червените" от попадение след неуверена игра на отбраната и удар на Теше. Отново той поиска дузпа за фаул на Бодуров 10 минути по-късно, но реферът замълча. Комбинация Десподов - Соу можеше да завърши с гол в 30-ата минута, гамбиецът стреля, но вратарят на Бонум улови. До края на полувремето Бодуров едва не си вкара автогол, а Симон Цолер тества Черниаускас с топовен удар.

Втората част започна с много промени и двата състава, като ЦСКА започна да пресира съперника в първите минути. Въпреки това Бохум имаше две възможности около 55-ата минута след удари на Доминик Холткамп и Силвер Жанвула. Мауридес се отчете с две опасности пред немската врата в следващите пет минути, но не стигна до попадение.

Резултатът в мача откри Себастиан Майер в 64-ата минута от пряк свободен удар, фронтално срещу Стипица - 1:0 за Бохум. Десет по-късно Малинов изравни за ЦСКА, възползвайки се от пас на Рафаел Енрике. В минутите до края на мача и двата тима можеха да стигнат до гол, но равенството се запази и ЦСКА стартира с хикс първия си двубой за 2019 година

Припомняме, че невъзстановените на 100% Джеси, Лясков, Пинто и Бауренски не попаднаха в групата на Ел Маестро за контролата с Бохум, като следващата проверка на "червените" е на 20 януари с унгарския Академия Пушкаш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА