17 Януари, 2019 13:56 1 247 0

Солскяер убедил Погба да остане в Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • погба-
  • убеждаване-
  • оставане-
  • солскяер

Двамата имали среща на четири очи

Манчестър Юнайтед изглежда преобразен след назначението на Оле Гунар Солскяер, който записа шест победи в първите си шест мача като временен мениджър на отбора. "Червените дяволи" играят с настроение и желание, които бяха позабравени в последните месеци при Жозе Моуриньо. Една от най-забележимите промени е тази в играта на Пол Погба. Французинът няколко пъти влизаше в конфликт със Специалния и в последните срещи под негово ръководство дори бе оставян на скамейката. Агентът му Мино Райола пък вече преговаряше за евентуален негов трансфер, а според информациите самият Погба е казал на съотборниците си, че ще се опита да си тръгне през януари.

Една от първите задачи на Солскяер е била да успокои и убеди Погба, че мястото му е на "Олд Трафорд". Норвежецът се е срещнал на четири очи с халфа и го е уверил, че играта на отбора ще се гради около него. Мениджърът освен това е казал на Пол, че той е най-добрият халф в лигата. Това веднага е дало резултат, което личи както от играта на световния шампион, така и от думите му, че вече се чувства много удобно на терена заради различната тактика на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА