19 Януари, 2019 11:37 1 379 3

Рапид (Виена) с оферта към ЦСКА за Мауридеш

  • цска-
  • виена-
  • рапид-
  • мауридеш-
  • футбол

Австрийският тим прояви интерес към Мауридеш

Рапид (Виена) с оферта към ЦСКА за Мауридеш - 1
Снимка: БГНЕС

Австрийският Рапид (Виена) проявява сериозен интерес към нападателя на ЦСКА Мауридеш, пише едно от водещите издания в Австрия "Куриер".

Според информация на изданието, заради трудностите, които изпитва в нападението си, отборът е принуден да търси сериозна опция за подсилване на своето нападение. Мауридеш е привлякъл вниманието на клуба с изявите си за ЦСКА, най-вече в мачовете с Адмира Вакер от европейските клубни турнири.

Ако Мауридеш не се появи на терена в утрешната контрола на "червените" с Академия Пушкаш, това може да бъде показателно за случващото се с него по отношение на преговорите с Рапид, пише "Тема: Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 левски 1914

    4 7 Отговор
    Събинче Цска ФАЛИРА този отбор за който пишеш е разнебитения Литекс и Литекс НИКОГА няма да стане Цска.

    Коментиран от #2

  • 2 Тарабойша Хитранов

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "левски 1914":

    Ти пъс си простфоб и гледай си говеждия стадион , където червено знаме ще се вее и ЦСКАто ще живее.

    Коментиран от #3

  • 3 левски 1914

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Тарабойша Хитранов":

    Червени знамена много обаче Цска ФАЛИРА питай кака ти Дора питай Джеки той казва оранжевото прозира питай Дучето той казва това не е моето Цска май здраво сте налапали на Ганчо патлака.