Last news in Fakti

22 Януари, 2019 11:01 1 777 2

Петрович: На ЦСКА не му трябва нападател

  • петрович-
  • цска-
  • нападател-
  • мауридес-
  • продажба-
  • левски

"Имаме си Али Соу и Евандро", заяви консултантът на "червените"

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович коментира ситуацията с нападателите в тима след сделката с Рапид (Виена) за Мауридес, която е на финалната права.

“Мауридес вече не е при нас. Имаме Али Соу и Евандро, които са качествени футболисти и ще ни свършат работа. Евандро е още млад, но притежава потенциала да стане голям играч. Имаме двама нападатели и нямаме нужда да привличаме друг. Ако се случи да попаднем на някой много добър за поста, ще го вземем, в случай, че е възможно. Но, реално погледнато, в момента нямаме намерение да търсим друг. Притежаваме добри футболисти и вярвам, че всичко ще е наред. Можем да вървим наравно с Лудогорец и да се борим за титлата и купата”, каза Петрович пред “Тема Спорт”.

Той говори и за новоназначения треньор на Левски Георги Дерменджиев, който е бил негов помощник в Литекс. “Гошо ми е голям приятел, работили сме заедно и той е добър човек и добър треньор. Аз обаче приключих с Левски. Повече няма да говоря за този клуб. Не ме интересуват. Аз съм в ЦСКА и ще говоря за ЦСКА”, заяви Петрович.

В хотела на “армейците” в Марбейя той се засече с един от бившите си клубове - Шанхай Шенхуа. ЦСКА ще играе контрола с китайците на 23-и, сряда, а Люпко е водил азиатския отбор през пролетта на 2000 г. - между двата си престоя начело на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДАААА

    2 4 Отговор
    НА ЦСКА НЕ МУ ТРЯБВА НАПАДАТЕЛ , ПРАВ Е ЛЮПКО , НА ЛИТЕКС МУ ТРЯБВА НАПАДАТЕЛ!

    Коментиран от #2

  • 2 AdiBas

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДАААА":

    Браво, бе мозък, откъде го измисли това, сефте го чувам:)