Last news in Fakti

22 Януари, 2019 11:58 2 130 6

Нурмагомедов иска три битки и се отказва

  • нурмагомедов-
  • бой-
  • битки-
  • отказване-
  • мма-
  • мейуедър-
  • фъргюсън-
  • сен пиер

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов посочи трима свои потенциални следващи съперници, след битките, с които, ще може да прекрати ММА кариерата си като най-великия за всички времена.

“Не знам точно сега, но може би Джорд Сен Пиер, Тони Фъргюсън и Флойд Мейуедър. След тези три битките мога да се откажа като най-великия за всички времена”, казва дагестанецът в интервю за Submission Radio.

“Сен Пиер е много голямо име, харесва ми опонентът ми да е много тежък, а и той е малко по-едър физически от мен. Ако ще се изправяме един срещу друг, трябва да е в лека категория, защото в полусредна той ще бъде по-едър. За мен ще е умно решение да направим двубоя в лека категория. Той е голямо предизвикателство за мен, за моето наследство ще е чудесно да се изправя срещу него, а мнението ми е, че той е най-великият в историята на UFC”, обяснява още Хабиб.

“Мейуедър вече е стар. Ако говорехме да се бия с някои от младите лъвове в бокса, тогава щеше да ми е много тежко. Например, с Канело или Головкин - тези двамата са опасни. Но Мейуедър вече е на 42 години, а е много голямо име, така че защо не”, каза Хабиб и допълни, че не е заинтересован от реванш с Конър Макгрегър, защото първата им битка не е била оспорвана и ирландецът е бил премазан, така че нямало нужда от втори двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    5 6 Отговор
    Той не е стар той е Суперстар !!!! Мейуедър ще му ПУКНЕ ЧЕРЕПА !!! Преди 20тина . Дни едно Японче се " разплака " на ринга !!! Преди срещата и той така говореше !!! Но на ринга беше ЖАЛЪК , Истината е че всички искат Флойд - мъни !!!!!!! Точно заряди Яките Мангизи !!!!! Аз лично се надявам и Фъргюсън да му Сипи Манджа !!!
  • 2 Alpha_Lone_Wolf

    9 3 Отговор
    Самозаблудата е голямо нещо!
    Тия 27 поредни победи нищо особено не са за бойните спортове. Направи поне 40 и тогава може да се считаш за име, но не и за най-добрия. Хулио Сезар Чавес има 87 победи подред и Мейуедър младши не може му стъпи на пръста. Плюс това Мейуедър старши е тупан като тъпан от Чавес.

    Коментиран от #6

  • 3 КоНЕ

    5 1 Отговор
    Безкрайно много уважавам това момче, но мисля че се е надценил и ще направи грешка, 100% това загуба от GSP, Тони ще бъде победен, безспорно, А най-голямата грешка е да се изправи В БОКСОВ мач с Мейуедър!!
  • 4 коравия

    5 0 Отговор
    На Хабиб хич не му пука какъв ще е изхода от тези битки,за тези спортни зрелища ще прибере стотици милиони долари и спокойно ще се пенсионира,за това е изказването му,че му трябват тези три битки за да си оправи нещата откъм кинти.Всичко и добре пресметнато и изглежда просто и елементарно.
  • 5 Голям прос

    5 0 Отговор
    Оставете човека да си оправи пенсията, бе! Той си знае с кой да се бие
  • 6 ММА

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Alpha_Lone_Wolf":

    ХаХа ти добре ли си за ММА това са мноооого мачове. Дефакто няма такъв спортист в момента с такава статистика 27-0!!!!! И какво да прави да преповтаря старите муцуни дето ги бие със затворени очи ли за някакви стотинки това не е сериозно за шампион като него. През Тони задължително трябва да мине а после може би и Макс който вече ще се качи в неговата категория. После само човек който не се е занимавал със спорт не знае какво е 10 години разлика и човек на 42 да изкара 10 рунда. А Хабиб има невероятно кардио за разлика от Макгрегър, който изнесе не лош мач с Мейъедър. За ДСП много умело казва че трябва да е в неговата категория тоест до 70 кг. Хабиб е умен не го мислете за вчерашен знае че ДСП е едър и ще го смачка физически във полусредна обаче ако трябва да отиде на лека!!!!! Ще се смачка докато свали килограмите и на ринга ще е като изцеден лимон след 3 рунд просто ще се предаде сам. Предната седмица имаше такъв мач между Дилашоу шампион в петел и Сехудо шампион в муха. Е Дилашоу слезе на муха уж всичко наред един слаб удар и мозакът отказа за 30секунди мача свърши. Не пренебрегвайте колко трудно едрите хора успяват да се поберат в ниски категории, мъчително е.