22 Януари, 2019 12:57 1 146 0

Динамо Букурещ иска Григоре от Лудогорец

  • динамо букурещ-
  • григоре-
  • капитан-
  • треньор-
  • лудогорец-
  • лагер

Треньорът на румънците директно попитал сънародника си дали иска да се върне при "кучетата"

Румънският гранд Динамо (Букурещ), който изживява тежки дни и понастоящем заема 11-ото място в първенството на северните ни съседи, търси спешно нови попълнения. Една от позициите, на които отборът се нуждае от подкрепление, е центърът на отбраната, а набелязаният е защитникът на Лудогорец Драгош Григоре, пише "Меридиан Мач".

“Бях в хотела на българите. Тогава се видяхме с Козмин Моци и Драгош Григоре. Аз им казах: “Хайде един от двамата да се върне в Динамо. Все пак не може и двамата”. След това попитах конкретно Григоре. Той обаче им каза, че сега не може да напусне Лудогорец”, коментира наставникът на “кучетата” Мирча Редник пред Sport.ro.

Това е четвъртият път, в който някогашният легендарен защитник на Динамо води отбора. Интересно е, че Григоре е бивш капитан на румънския гранд. Той играе за тима от 2008 до 2014 година, след което е продаден на Тулуза. До момента вторият капитан на румънския национален отбор се възстановява от операция. Заради въпросната интервенция Григоре все още няма официален мач за Лудогорец. Все пак се очаква той да играе в контролата с ЧФР Клуж.

“Говорихме с българите и за Мей Махлангу. В момента обаче няма шанс той да се върне при нас”, добави Редник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА