Last news in Fakti

24 Януари, 2019 15:28 2 228 3

ММА звезда спаси момче от удавяне

  • вердум-
  • спасяване-
  • удавяне-
  • мма

Фабрисио Вердум веднага се втурнал на помощ

Бившата ММА звезда Фабрисио Вердум стана герой, след като спаси момче от удавяне на калифорнийски плаж. Боецът се разхождал с жена си край бреговата ивица, когато видял кола на местната бърза помощ, спряла в близост.

"Погледнах в океана и забелязах двама души да се давят. Явно някой ги е видял преди това, но не им е помогнал. Влязох и плувах около 50-60 метра. Ужасно беше. Сърцето ми щеше да изхвърчи от вълнение, защото се борих не само за своя живот. Повярвайте ми, на ринга по време на мач е много по-спокойно", разказа Вердум пред местните медии.

Фабрисио спасил момчето, а другият давещ се е бил измъкнат от представител на бързата помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LCI

    6 1 Отговор
    Бог да благослови Фабрисио Вердум! Искрени поздравления за постъпката му! Всъщност истинското мъжество е именно в това да цениш и помагаш на хората и да спасяваш животът им, а не в това да чупиш главите им и да ги нараняваш, та дори и в "регламентиран" неогладиаторски мач тип mma, ufс, k1, и т.н.
    Без изобщо да съм специалист и наясно по въпроса, нека все пак да попитам: не бе ли именно споменатият Фабрисио Вердум един от няколкото победили Ф. Емиляненко, или нещо бъркам?

    Коментиран от #2

  • 2 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "LCI":

    не бъркаш.тои е първия дето го стори .шампион е по bjj.много качествен спортист.после стана шампион и в тежка категория на ufc.

    Коментиран от #3

  • 3 hettrik

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Първият който е победил Ф. Емиляненко е Багата ,на световното по бойно самбо в Москва !