12 Февруари, 2019 13:04 1 690 0

ЦСКА ще връща още един бивш свой играч

  • кротоне-
  • контузия-
  • връщане-
  • пенев-
  • цска-
  • тонев

"Червените" с интерес към Александър Тонев

ЦСКА ще връща още един бивш свой играч - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА има желание да привлече в редиците си Александър Тонев, който в момента е свободен агент. Поради липсата на достатъчно широчина в състава, а и недостатъчното време до подновяването на първенството, новият треньор Любослав Пенев иска обезателно да разбере какво е състоянието на Тонев и ако е възможно, да му подаде ръка и да възроди кариерата му на “Армията”.

В края на лятото Тонев се подложи на лека операция в Барселона, а след това поддържа форма сам на базата на националния отбор в Бояна и с отбора на родния си Елин Пелин. Пенев пък познава отлично качествата на футболиста, с когото работи преди 10 години в ЦСКА, а след това бе и основен играч на националния отбор, когато Любо бе селекционер, припомня "Меридиан мач".

29-годишният Тонев обаче не е играл официален мач вече повече от година. Той разтрогна договора си с италианския Кротоне в началото на миналата година и оттогава е без отбор, като се е заел да се възстанови напълно от травмата си. Той може да играе на различни позиции в атака - като крило или зад нападателя, което го прави доста ценен за ЦСКА. Тонев има впечатляваща кариера, като е играл за Лех (Познан), Астън Вила, Селтик, Фрозиноне и Кротоне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА