Last news in Fakti

15 Февруари, 2019 14:28 2 059 7

Тодор Неделев: Искам да играя в Милан

  • неделев-
  • ботев пловдив-
  • милан-
  • оферта-
  • напускане-
  • съжаление

"И аз се чудя защо не напуснах Ботев", сподели халфът

Тодор Неделев: Искам да играя в Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев разкри, че чувства задължение да носи жълто-черния екип, но понякога се чуди защо не е преминал другаде. Въпреки всичко, той не се вижда с фланелката на друг тим у нас заради любовта си към "канарчетата".

Той говори пред NOVA за своите очаквания към пролетния дял в шампионата и евентуалния си трансфер в чужбина.

"Понякога и аз се чудя защо не преминах в друг отбор. Но много обичам Ботев, този клуб ми е дал много и не мога да си помисля да облека екипа на друг отбор у нас. Чувствам сякаш задължение да бъда в Ботев. Много обичам феновете. Отборът е много добър, въпреки че Лудогорец и ЦСКА са по-добри от нас. И двата тима понякога сме ги побеждавали. Но така се случваше, че все си оставам в Ботев", заяви Неделев.

"От България е трудно да излезеш директно в топотбор. Аз имам любим отбор - Милан, надявам се един ден да играя там. Бих играл във Фенербахче. Ако наистина има оферта, ще отида. Но на мен никой не ми се е обаждал, нито на клуба", добави той.

"В Германия не ми достигна характер. Знам за себе си, че не съм такова перде - като Стоичков, Ивелин Попов. Знам, че това нещо трябва да го променя. Но просто не съм такъв човек. Според мен и затова не ми се получиха нещата. Бундеслигата не е моят стил футбол. Има много бягане, борба, агресия. Това не е моят стил", каза още Неделев.

"Искам да спечелим Купата, да сме по-напред в първенството, да се класираме за Лига Европа. Имаме сили. Направихме много добър отбор. Доста отбори искат да играят в "шестицата", гледаме всички отбори - борбата за Топ 6 ще бъде докрай", завърши "осмицата" на Ботев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    4 0 Отговор
    Бе то и аз искам в Реал Мадрид ама
  • 2 Иванчо

    5 0 Отговор
    Тоя направи изказването на годината :D :D :D
  • 3 Шоо

    5 0 Отговор
    Бодуров искаше в Реал Мадрид
  • 4 Стоян

    5 0 Отговор
    Охххх Мамооо, гладна кокошка просо сънува
  • 5 Стойчо Караилиев

    2 0 Отговор
    Нали отиде в Германия и беше скъполатен турист и зрител от първия ред.
    Няма психика за голям футбол.
    Иначе може да иска, но кой ще го вземе?
  • 6 Тошко

    2 0 Отговор
    Аз пък искам да съм министър.
  • 7 Цар Вул

    2 0 Отговор
    За да искаш да играеш в Милан се иска"Дупе с девет капака",а ти най малко го имаш!Да не мислиш,че там ще те чакат да избягаш 209 метра и да спреш!Вкара един случаен гол от центъра и отвори такава уста,че"Цял Пловдив да сере в нея няма да я напълни"!А има и една друга приказка,по право две:Не викай "хоп"преди да си скочил"и Всяка жаба да си знае гьола"!!И втората"едно е да искаш,друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш"!!!Ти можеш да вирееш само тукв Бълхария/и по точно в ЦСКА,за да се надяваш за добър трансфер/,а другото са химери!!!!