Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 01:00 1 371 1

Агуеро: Искам четири трофея този сезон!

  • агуеро-
  • трофеи-
  • желание-
  • манчестър сити-
  • история

"Надявам се да вляза в историята", заяви аржентинецът

Агуеро: Искам четири трофея този сезон! - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро изрази надежда, че тимът ще успее да спечели всички възможни трофеи през този сезон. Както е известно, “гражданите” са лидери във Висшата лига, ще играят финал за Купата на лигата, като продължават също така да се борят за Купата на ФА и за титлата в Шампионската лига.

“Ако стигнеш до този етап на сезона с шанс за четири трофея, това означава, че се справяш добре. И се надявам да ги спечелим. Аз съм амбициозен и трябва да се целя високо. Знам, че преди никой не го е постигал и бих искал да вляза в историята. Искам също да съм този, който да вкара голове във всички финали. Виждам този състав на Сити като способен да спечели всичко, така че това е нашето предизвикателство.

Сити е шампионски отбор с шампионски треньор. Какво още да желая? Много съм щастлив тук и за момента не мисля за напускане. Това е голям клуб, който винаги се грижи за играчите си. Видях това още в първия ми ден тук, като това продължава и до днес. Все още не знам какво ще правя, когато престана да играя, но ще продължа да бъда в света на футбола, това е сигурно. Сега просто мечтая да печеля трофеи със Сити всеки сезон, това е главната ми цел. Този гол в добавеното време срещу Куинс Парк Рейнджърс (решаващ за титлата през сезон 2011/12 - б.р.) винаги е в мислите ми, дори и сега. Той значеше първа шампионатна титла, както и още много други неща за мен. В този момент разбрах със сигурност, че не съм допуснал грешка с напускането ми на Атлетико Мадрид, за да започна това приключение. А има още какво да предстои.

Статуя пред стадиона? О, не знам. Мисля, че бих изглеждал много странно. Сигурно би било прекалено. Но тези неща не зависят от мен. Просто искам да печеля трофеи и да вкарвам голове. Първата ни възможност е Купата на лигата и ще продължим нататък. Но трябва да се борим за всичко”, заяви Агуеро в интервю за “Мирър”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винсенте от компанията

    2 0 Отговор
    Агуеро е чудесен играч и завинаги ще остане легенда на Ман Сити. Само не знам защо винаги е пренебрегван от "разбирачите" и рядко влиза в класации за топ. Статистиката говори сама за себе си.