Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 16:31 1 094 3

Моуриньо: Френският футбол ми харесва все повече

  • лига 1-
  • футбол-
  • стил-
  • треньор-
  • работа-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо

"Сега не е време да говоря с клубове", заяви Специалния

Моуриньо: Френският футбол ми харесва все повече - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо призна, че френската Лига 1 го привлича и за него би представлявало фантастична възможност да започне работа в пета различна страна. Португалецът, който бе уволнен от Манчестър Юнайтед през декември, бе поканен от спортния директор на Лил Луис Кампос да наблюдава на живо вчерашния двубой между "кучетата" и Монпелие, който завърши при резултат 0:0.

"Мога да си се представя в Лига 1. Аз съм човек, който е работил в четири различни страни. Обичам да се запознавам с различни култури. Да работя в ново първенство ще бъде фантастичен опит. В момента съм спокоен, опитвам се да водя по-добър живот със семейството и приятелите си. Работя спокойно върху възможността да се върна във футбола. Мисля, че два-три месеца - януари, февруари и март, без работа е ОК, но след това става трудно. Надявам се, че ще имам възможността да се завърна по-силен. Имам свой проект - да се развивам, да ставам по-добър, да мисля всеки ден за професията си, която е и моя страст. Сега не е време да говоря с клубове", сподели Специалния.

Запитан дали е гледал мача между бившия му отбор Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен, в който неговия наследник Оле Гунар Солскяер допусна първа загуба като временен наставник на "червените дяволи", Моуриньо отговори: "Не, не съм гледал този мач. Предпочитам да наблюдаваме други клубове и лиги. В Англия познавам всички играчи и клубове, наясно съм с футболната философия там."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    4 3 Отговор
    Да дойде в Левски София ще му предложат една заплатка от 5 хил. левчета и гарсониерка в Люлин, под наем обаче апартаментчето!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Yamaha M1

    1 0 Отговор
    На теб ти харесва,но запитал ли си се на тях харесваш ли им се...