Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 01:00 1 188 0

От Интер: Няма шанс да дадем Икарди на Юве

  • интер-
  • ювентус-
  • трансфер-
  • жан-
  • икарди

"В момента преговаряме за нов договор с Мауро", призна президентът на "нерадзурите" Стивън Жан

От Интер: Няма шанс да дадем Икарди на Юве - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Интер Стивън Жан отрече категорично слуховете за евентуален трансфер на Мауро Икарди в посока Ювентус. Дори изпълнителният директор на торинци Фабио Паратичи призна, че клубът обмисля да изпрати оферта за аржентинския голаджия, но според Жан тя ще бъде отхвърлена.

“Във футбола никога не трябва да казваме никога, особено за сделки с Ювентус. В същото време обаче тук говорим за по-специфичен случай и няма никакъв шанс Икарди да отиде в Юве. Говорихме много през изминалата седмица и е време да сложим края на тази история. В момента преговаряме за нов договор с Мауро, но трябва да подчертая, че клубът е по-важен от един играч. Обещавам следващата трансферна кампания да бъде по-добра от предишната”, заяви босът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА