Last news in Fakti

20 Февруари, 2019 10:56 1 316 1

Павел Колев: Божков даде вече 3 милиона за Левски

  • колев-
  • задължения-
  • божков-
  • плащане-
  • левски-
  • сираков

"Бих поканил с най-голямо удоволствие Наско Сираков в Левски", заяви новият шеф на "сините"

Павел Колев: Божков даде вече 3 милиона за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи изключително интересни разкрития в сутрешния блок на bTV. Новият шеф на "Герена" обяви, че са изплатени малко повече от 3 милиона дългове за последните 10 дни от бизнесмена Васил Божков.

"Това, което трябва да се направи е много тежък оздравителен процес. Левски е клуб с традиции, който трябва да се бори за отличия и нямаме право да се откажем от битката за титла, купа или добро представяне в Европа. Лицензът не е заплашен под никаква форма, има срок до 5 март, когато трябва да изпратим заверени документи с платени суми. Голяма част от тези средства, които УЕФА смята за дължими вече са платени и то от Васил Божков, няколко милиона, малко повече от 3 милиона за последните 10 дни. УЕФА не допуска задължения към държавата под никаква форма", каза доскорошният кадър на БФС.

"Бих поканил с най-голямо удоволствие Наско Сираков в Левски, ние си говорим непрекъснато, той има други проекти в момента. Ако се стигне до водене на преговори, няма да ги водя аз, защото имам пристрастия. Той вече е надраснал някаква позиция, след като вече е бил изпълнителен директор на Левски, би трябвало той да бъде нещо като президент, но това са разговори, които сме водили лично. Мисля, че ще ни трябва поне година, година и половина, трябва да се борим за оцеляването на Левски, после ще мислим за козирката на стадиона", добави изпълнителният директор на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    0 0 Отговор
    Ами , останалите 30 , кой ще ги връща ?