20 Февруари, 2019 12:57 3 093 11

Венци Стефанов: Любчо и Бербата няма да оправят футбола ни

  • стефанов-
  • пенев-
  • бфс-
  • михайлов-
  • бербатов-
  • уредени мачове-
  • славия
Венци Стефанов: Любчо и Бербата няма да оправят футбола ни - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след успеха на "белите" над Черно море с 3:2 в Първа лига. Той коментира доста наболели теми в българския футбол.

"Направили сме терен за чудо и приказ, изкуствени терени, осветление, всичко. Вярно, стадионът ни не е такъв, какъвто ни се иска. Дай Боже да съберем пари и да не сме длъжници с по 20-30-50 милиона, а със средствата, които съберем, да направим хубав стадион. Утре, когато ни няма мен и моите колеги, не искаме Славия да остава със сума ти милиони задължения.

Победихме днес, да. По-добре късно, отколкото никога. Второ, характер не се гради с един-два мача. Изпускаме много голове, допускаме грешки, което ни изигра лоша шега. Нашите положения бяха в пъти повече, спрямо тези на Черно море.

Боби Михайлов е виновен на Любо, че е загубил във Варна ли? Той Боби е виновен за всичко! Даже и за земетресението във Филипините. Да е жив и здрав Любчо, само това му желая, другото си е за негова сметка. Предполагам, че ако той беше президент на БФС, тук щеше да има 20 000 души, футболът щеше да бъде на изключително ниво. Щяхме да играем поне финал в Шампионската лига или да сме в групите на Световно първенство. За съжаление обаче не е той. Иска му се на момчето, ама трудно ще му се получи. Не смятам, че той е точният човек за президент на БФС.

Предполагам, че когато Боби някога се откаже, ще дойде някой общественик, ерудиран, интелигентен човек, без клубно пристрастие - да не е левскар, цесекар или славист. Не е задължително начело на БФС да е човек, който е играл футбол. Бербатов да ни оправи футбола? Оооо, аз съм сигурен. Там вече със сигурност. Те оправиха Берое, сигурно и Бербата може да оправи. Дайте да не си говорим глупости. Нито Бербатов, нито Любо Пенев, могат да направят повече от това, което прави Боби Михайлов. Даже те и толкова не могат, но меракът умира последен, нали знаете! Не искам да казвам за какво.

Предупредителен протокол за мача с Верея? Моето момче, така като те гледам ми се струваш интелигентен, малко косичката ти е от времето на Рузвелт, ама какво да ти кажа - как да бъде предупредена Славия?! За какво?! Излизаме и побеждаваме! За какво да ни предупредят?! Да не вкарваме голове ли? За какво! Не ми задавайте такива въпроси.

Един полицай едно време беше написал, че ще ни разследват за един мач с Монтана, дето те водили с 2:1, пък Славия победила с 4:2. Сега не го знам къде е, а беше голям началник. И той се бъркаше във футбола, където не му е работа. И той като Любо Пенев, все разбирачи. Това са глупости!

Мислете с главите си, интелигентни хора сте! Чета по форумите за един голям шеф във фабрика за кори във Варна, две златни деца, някакъв негов приятел от Костинброд бил затрил сина ми. Мога да го дам на полицията да го видят тоя, дето има такива приятели и коментира. Стоите здраво на земята и не слушайте глупостите! Единственото сигурно е, че всички ще си отидем от този свят. Дано си идем с достойнство, когато Оня горе реши", каза Венци Стефанов пред медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бербо

    28 9 Отговор
    Безумен,тъп фармак,един от тези, които съсипва футбола
  • 2 Бербо

    19 4 Отговор
    Фатмак
  • 3 гробар

    5 0 Отговор
    Що па вие го погребахте.
  • 4 антрашпиц

    17 3 Отговор
    Как пък не се намери някой да го разследва това дърто прасе за уговорени мачове!?
  • 5 12345

    12 1 Отговор
    Този нема спиране. Само тъпизми ръси.
  • 6 007

    8 1 Отговор
    Дебела свиня
  • 7 БайПешо

    9 0 Отговор
    Ти с твойто черно тото го оправи за години напред !
  • 8 хахаха

    7 1 Отговор
    Как пренебрежително му вика Любчо на лудия хахахха По-откачен от него няма в футбола.

    А Стефанов е основата на футболната съсипия у нас!
  • 9 Шкембар

    6 0 Отговор
    Г-н Стефанов, момиче или момче ще е бебето. Бива наглост, но говорителя и подлога на Маджо да пледира за достойнство. Държавата и Строителни войски са построили базата, която ползваш, а и много други обекти, които си заграбил. Естествено, че трябва да направиш някакво подобрение и поддръжка на заграбеното.
  • 10 Яшко

    0 0 Отговор
    Само ти може да го оправиш дърт пед,,,,толкова години поне удари един хоросан на овчарника си че тогава дрънкай глупости,белким и ти са гътнеш че от бълхи и въшки не са трае около тебе
  • 11 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Л.Пенев и Бербатов са фактори в футболът! Чичо Венци е забавен възрастен мъж който поднася глупостите си по смешен начин! Весело е да го чуеш,но действителността е друга!