Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 13:58 1 635 0

Алегри: По-зле не можехме да бъдем

  • алегри-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • атлетико мадрид-
  • оценка-
  • реванш

"Трябва да изиграем велик мач на реванша", каза треньорът на Ювентус

Алегри: По-зле не можехме да бъдем - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкритикува играчите си за представянето им през второто полувреме на мача с Атлетико (Мадрид), загубен с 0:2. Именно в него "Старата госпожа" игра под нивото си и в края инкасира две попадения, които правят задачата за реванша от осминафиналите в Шампионска лига изключително тежка.

"Играхме много лошо през второто полувреме. И да искахме, не мисля, че можехме да се представим по-зле. Не се адаптирахме към стила на съперника, който е да руши играта. Бяхме наказани за това. Сгрешихме, че се подведохме по играта им", анализира Алегри след поражението в Мадрид.

"Атлетико пак доказа, че може да вкара мача в русло, в което да няма удари към вратата му. И все пак можем да променим нещата на реванша. Но за да го сторим, трябва да изиграем велик мач", добави треньорът на Ювентус.

Реваншът в Торино е на 12 март от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА