Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 10:57 1 920 3

Бербатов с нов анализ на Премиършип

  • бербатов-
  • анализ-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • зидан-
  • бейл-
  • сари-
  • уволнение-
  • премиършип

"Очаквам Сари да бъде уволнен, а Юнайтед да спре Ливърпул за титлата", заяви голмайсторът

Бербатов с нов анализ на Премиършип - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов коментира случващото се в английския футбол и слуховете напоследък за традиционната си колонка като посланик на популярна букмейкърска компания. Българският нападател очаква вероятно уволнение на мениджъра на Челси Маурицио Сари и Манчестър Юнайтед да спре Ливърпул в борбата за титлата.

„След поредната разочароваща загуба за Челси - в понеделник в турнира за Купата на Англия, изглежда, че времето на Маурицио Сари на "Стамфорд Бридж" изтича. Просто в момента нещата на "сините" не им се получават. Трябва да отдадем дължимото и на футболистите на Манчестър Юнайтед, които във въпросната вечер се представиха много добре и бяха изключително ефективни при контраатаките си. Но и играчите на Челси бяха много слаби. В тима има нещо, което му пречи. Сега вече финалът за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити е от огромно значение за Челси - при загуба е много вероятно Сари да бъде уволнен. Победа обаче ще бъде потвърждение, че методите на мениджъра, заради които той търпи много критики, в крайна сметка работят. Виждам го като завързан двубой - ако Челси пак отстъпи с 0:6, то Сари ще бъде уволнен още на терена! - и както в повечето такива дербита, всичко ще се реши от това кой ще направи по-малко грешки. Печелил съм Купата на Лигата три пъти - с Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Този трофей е важен и има значение за играчите. Сигурен съм, че и двата отбора ще излязат с възможно най-силните си състави и ще се получи интересен за гледане мач“, сподели Бербатов.

„През тази седмица името на Зинедин Зидан усилено се свързва с мениджърския пост в Челси. Не знам доколко верни са тези слухове, но той би бил фантастична придобивка за Висшата лига. Съблекалнята на Челси е достатъчно силна сама за себе си, но когато имаш Зидан - един от най-великите футболисти, да не споменавам и трите му успеха в ШЛ като треньор - то имаш гарантиран летящ старт по отношение на уважението от страна на състезателите. Когато Зидан ти каже да скочиш, ти отговаряш с "колко ш*бано нависоко, тренер? Ако мениджърския пост в Челси се оваканти, ще има множество заинтересовани силни наставници, но Зизу определено има качествата и със сигурност ще донесе още класа във Висшата лига“.

„Друг от слуховете през седмицата гласи, че Гарет Бейл може да се прибере обратно във Висшата лига, а това би било страхотно за всички там. Изглежда, че Бейл бива винен за всичко в Реал Мадрид, което не се получава, което обаче не е честно. Погледнете показателите му - 12 гола в 30 мача. Това показва, че той все още се представя на ниво, но по някаква причина винаги той го отнася. А когато като футболист не усещаш, че си достатъчно ценен, трябва да смениш клуба. Къде би отишъл той? Първо, разбира се, става въпрос за пари - не съм убеден, че Тотнъм могат да си позволят да извадят над 100 млн. паунда за играч - но Бейл е от световна класа и би паснал на всеки клуб и би било страхотно да го видим отново в Англия“, коментира нападателят за възможността Бейл отново да играе на Острова.

„В другия голям мач през уикенда Манчестър Юнайтед приема Ливърпул в неделя и очаквам завързан сблъсък, каквито обикновено са тези двубои. С увереността в Юнайтед и специално с намиращия се във върхова форма Пол Погба смятам, че домакините могат да спечелят и да сложат край на борбата за титлата. През седмицата Ливърпул имаше тежък дуел с Байерн и с "летящия" след успеха над Челси Манчестър Юнайтед смятам, че момчетата на Оле Гунар Солскяер ще имат предимство. Това би било отлична новина за Тотнъм, който - според мен - все още е в борбата за първото място. Освен това Хари Кейн ще се завърне за "шпорите" срещу Бърнли в предстоящия кръг. Преждевременното завръщане на Кейн е плюс за отбора преди задаващия се сгъстен цикъл с мачове срещу Челси, Арсенал и Борусия (Дортмунд)“, завърши Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психо

    2 1 Отговор
    И Барби стана"аналист" като кюрда.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.