Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 12:29 1 670 0

Приеха италианска легенда по спешност в болница

  • дзола-
  • спешност-
  • болница-
  • челси-
  • операция

Джанфранко Дзола е получил усложнения след претърпяна операция заради камъни в жлъчката

Приеха италианска легенда по спешност в болница - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански футболен национал и настоящ помощник-треньор на Челси Джанфранко Дзола е приет спешно в болница. 52-годишният бивш халф на Парма и „сините“ е получил усложнения след претърпяната преди седмица операция заради камъни в жлъчката.

Няма информация колко дълго Дзола ще остане в лечебното заведение. Заради проблема той не беше на пейката на Челси при вчерашната победа с 3:0 над Малмьо в 1/16-финален реванша от Лига Европа. Не е ясно дали ще се завърне и за предстоящия в неделя финал за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити.

Дзола беше един от близките приятели на Христо Стоичков, когато българската легенда играеше за Парма през сезон 1995/96. Италианецът беше сред поканените за юбилея на Камата през месец май 2016 г., но не успя да дойде в София заради професионални ангажименти в Катар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА