Last news in Fakti

22 Февруари, 2019 16:56 2 631 17

Дерменджиев: Между кои е Вечното дерби?

  • дерменджиев-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • божинов-
  • контузии

"Зависими сме от всичко, дори и от метеорологичните условия", заяви наставникът на Левски

Дерменджиев: Между кои е Вечното дерби? - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев говори пред медиите преди неделното дерби между "сините" и ЦСКА. Специалистът започна с това, че това не му е първо дерби във футбола и след това попита между кои отбори е дербито. Той добави, че все още има напрежение в "синия" лагер.

"Не мисля, че това ще ми е първо дерби. Между кои е това дерби? Това е мач, в който ще излезем за победа и да зарадваме евентуално феновете ни. Контузените футболисти в момента се лекуват, уточнява се и контузията на Валери Божинов. Ще имам до 30 минути и конкретен отговор. Във времето на технологиите е трудно нещо да се скрие, подготвени сме за мача и ще се види на терена. Ще видим колко сериозна е контузията на Божинов и оттам вече ще се решава и за състава.

Зависими сме от всичко, дори и от метеорологичните условия. Разбира се, че ще разчитаме на феновете, но ще разчитаме главно на себе си. Не съм притеснен, един мач за първенството. Вярно е, че има заряд в този мач, ще предам разум на отбора си и вярвам, че ще излезем победители. Головете ще решат двубоя. Това е една игра, ще има голяма доза тактика. Който я спази, който направи по-малко грешки, той ще е победител. Три точки са, наистина една победа веднага променя статуквото. Пак казвам, че ние ще се опитаме да победим.

И Витоша (Бистрица) имаше един ден почивка повече от нас, но не искам да се оправдаваме с дните за почивка. Ще се подготвим за мача по най-добрия начин. Напрежението го има, не е премахнато, но е по-различно. Отговорността на футболистите вече е друга, на друго ниво, няма я турбулентността. Искат се победи от тях. Има неща, които са психологически и трябва да ги вкараме в ред. Шансовете са 50:50, шаблонно казано.

Как ще туширам напрежението ли? Принципно то се премахва с успехи на отбора. Ако успеем да постигнем в бъдеще успехи, не говоря само за предстоящия мач. Този мач е различен, тук нищо не важи. Футболистите няма да мислят нищо странично в този мач, убеден съм, че ще излязат да го изиграят.

Държа на казаното: Левски трябва да си върне ДНК-то. Работим върху това и мисля, че ще стане постепенно. Колкото и малка да е промяната, я има. Виждам го. Нека един трансфер се осъществи, тогава вече е реалност. Левски има нужда от играчи, които ще вдигнат класата на отбора, това не е тайна. Навярно ще се случи във времето - колкото по-бързо, толкова по-добре", каза Дерменджиев пред журналистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    13 23 Отговор
    Приготвили сме ви една тройка луеффффскарчута!!!

    Коментиран от #3, #17

  • 2 ГОШКО ГУЦКАТА

    12 14 Отговор
    фостата оранжев спермопиииииииилллл!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Джингиби

    23 17 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА":

    А бе мушмурок цска умре бе , радвай се истински на литекс !

    Коментиран от #5, #14, #15

  • 4 Само ЦСКА

    18 19 Отговор

    До коментар #2 от "ГОШКО ГУЦКАТА":

    Левски е един, и той ФК Левски - Кюстендил! Център баце център 3 пъти ще биете!!
  • 5 ЦСКА

    12 11 Отговор

    До коментар #3 от "Джингиби":

    Скоро отивате в МУЗЕЯ, Историческия на Шипка- 6 при динозаврите!
  • 6 антрашпиц

    9 6 Отговор
    Е нали не е дерби,що има напрежение в отбора...
  • 7 Уррр за Уефски

    14 14 Отговор
    3 на геврек. И Божков няма да ви спаси
  • 8 Любимец 13

    7 7 Отговор
    Дерби се играе между истенски отбори , а не като тези измислените !
  • 9 ЧАВДАР ЦВЕТКОВ

    4 7 Отговор
    САМОО ЦСКА И ДЕМЕНДЖИЕВ Е ЦЕСЕКАР У ЧИРВАТА ПОЗНАВАМ ГО ОТ ДЕТЕ
  • 10 Реалист

    6 2 Отговор
    Чичо Гошо за едно е прав - "между кои отбори ще е дербито?", тези сбирщини на некадърници с крадливи шефове , това отбори ли са ?
  • 11 волен сидеров

    2 2 Отговор
    и двата отбора са супер слаби,но по традиция в това дерби винаги побеждава по слабият в момента -а това е цска,въобще няма и да ги гледам
  • 12 цЕсКи лЕсЕкА

    3 3 Отговор
    За малоумниците да кажа един ФАКТ! Този Левски не е онзи Левски! Този е създаден от Т.Лафчис поради факта,че лиценза на истинският Левски го държи друг човек и не го дава даром! Така,че преди ЦСКА Левси беше умрЕл преди 20г.
  • 13 Янко циганчето от Монтана

    1 1 Отговор
    Това ли наричате дерби, два селски отбора, създадени от селяци, м-ка Б-Я...Дербитата са в шампионската лига топ 5, тук са селски, слънчогледови, сбирки, банда компелксари с по 2 татоса на ръката и протрити, опърдяни анцунзи..Имало е футбол преди 20 год, сега има сбиртак на овце :)))))))))))
  • 14 filo

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Джингиби":

    Абе да ви биеме, па си мислете за Литекс, защото така ви отърва, а именно при загуба Литекс, при победа ЦСКА, КЗЛ.
  • 15 факт

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Джингиби":

    то и левски нема има спартак
  • 16 волен сидеров

    1 1 Отговор
    дерменджиев си отива
  • 17 Ел Оранж

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само ЦСКА":

    Сготвил си ама ти изсипаха Манджурляка! Поздрави от Супата и вечно да затвърдите третото си място, като за Литекс е добро постижение. Цска умре Але Але !!!