Last news in Fakti

1 Март, 2019 13:30 3 578 1

Балотели успя да си сложи българска мартеница

  • марио балотели-
  • мартеница-
  • кирил евтимов-
  • оливие жиру-
  • вилиан

Тя е подарък от напорист български фен

Балотели успя да си сложи българска мартеница - 1

Редица бивши и настоящи звезди от Висшата лига почетоха българския обичай по закичване с мартеници. Това стана чрез активния наш фен Кирил Евтимов, който е посетил няколко мача в Лондон наскоро. Той е използвал случая, за да подари мартеници на Оливие Жиру, Вилиан, Рубен Лофтъс-Чийк, които се снимаха с придобивките си. Същото стори и бившият играч на Челси и Манчестър Сити Марио Балотели. Преди години италианецът се прочу с проблемно слагане на тренировъчен потник, надяваме се, че няма да има подобни трудности с мартеницата.

Евтимов често е близо до играчи и треньори от Висшата лига. Наскоро той е подарил и бутилки вино на треньорския щаб на Челси - Маурицио Сари и Джанфранко Дзола. Инициативата с мартениците пък прави за трета поредна година. "Радвам се, че това начинание се случва за пореден път и все по-голям брой световно известни футболисти стават съпричастни към обичая за Баба Марта", казва по този повод бургазлията Евтимов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 0 Отговор
    Браво! Да сте жив и здрав Г-н Евтимов.