Last news in Fakti

17 Март, 2019 15:23 2 149 1

Дженоа изненада неприятно Ювентус

  • дженоа-
  • ювентус-
  • пандев-
  • стораро

Домакините изненадаха гранда и го победиха с 2:0

Дженоа изненада неприятно Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус допусна първата си загуба в първенството на Италия по време на визитата си в Генуа. "Бианконерите", които в 27 поредни шампионатни мача не знаеха вкуса на поражението, отстъпиха на Дженоа с 0:2 в двубоя от 28-ия кръг на Серия А.

В Генуа грандът от Торино игра бе редица свои важни фигури - Войчех Счесни, Джорджо Киелини, Блес Матюиди и най-вече Кристиано Роналдо.

Ювентус поведе на своя съперник в 56-ата минута но голът на Пауло Дибала бе отменен заради засада. Дженоа огорчи звездните си гости в 72-ата минута чрез Стефано Стураро. Бившият кадър на Ювентус наказа "бианконерите" с първото си докосване до топката, след като влезе като резерва, и се възползва от асистенция на Горан Пандев.

Второто попадение във вратата на домакините падна в 81-ата минута и отново бе дело на резерва. Този път Пандев наказа торинския гранд, след като получи пас на точката на дузпата и стреля в движение, не оставяйки шанс на резервния вратар на гостите за 2:0. В класирането Ювентус остава лидер, с голяма преднина пред Наполи - 18 точки. Дженоа е на 11-а позиция с 33 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роналдо е noooob

    2 0 Отговор
    Хахаха ще се подмокря от смях.К'ви бяха тия Дженоа