Last news in Fakti

19 Март, 2019 09:26 1 731 7

Батков: Спас Русев изпълни ролята си в Левски

  • батков-
  • левски-
  • роля-
  • съхранение-
  • русев

"Русев поне съхрани клуба", заяви бившият собственик на "сините"

Батков: Спас Русев изпълни ролята си в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият собственик на Левски Тодор Батков посочи основната причина за дълговете на клуба. Според него става въпрос за "лоша математика" и прекаляване със заплатите. Адвокатът е на мнение, че клубът е попаднал в добри ръце, а Спас Русев е имал важна роля в него. Бизнесменът от Лондон пое "сините" през лятото на 2016 година. В началото на март тази година Русев предаде властта на Георги Попов, който е приближен до Васил Божков.

"Левски попадна в много добри ръце. Божков ще се справи. Той е доказал, че има здрава ръка. Все пак е най-успешният президент на ЦСКА през новия век, но е левскар. С течения на обстоятелствата пое любимия отбор сега“, сподели Тодор Батков пред „Труд“ и каза защо според него „сините“ са натрупали толкова дългове.

„Спас Русев имаше роля, поне съхрани Левски. Натрупаха се дългове, заради лоша математика. Трябва да се плащат и данъци… Не трябваше да се прекалява със заплатите на играчите“, добави адвокатът, според който новият директор Павел Колев е "будно момче, което ще бъде от полза на клуба".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    11 2 Отговор
    Чудел съм се през всичките тез години на преход, мутри, кредитни милионери как един не можа да направи това което направи Домусчиев.Нима нямаха пари и власт. Един провинциален отбор от Делиормана пише новата история на българския футбол. Явно това заслужават градовете.

    Коментиран от #4, #7

  • 2 От Пирдоп

    2 0 Отговор
    А аз от сутринта😠
  • 3 ГОВЕДАР

    1 3 Отговор
    Нещастник голяма цел сте си поставили.Ако не беше тиквата и перуката отдавнада сте на боклука.
  • 4 Иванчо

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    Явно не си се чудил достатъчно. Делиорманският зализан п******т е най-приближеният на властта "бизнесмен". Направиха го председател на КРИБ, властта си затваря очите за измамите, които върти със заводите си, които впрочем също му бяха подарени от Бойко. Не му се търи неустойка за милиони за неспазена инвестиция в Морския флот. Всичко това му се дава на тоя зализняк даром, срещу което разбира се го държат на каишка. Но това, което се случи с Лудогорец неслучайно съвпада по време и с управлението на ГРОБ. И трябва да си много ограничен, за да не събереш 2+2, или просто да си Будала, както сам си написал.

    Коментиран от #5

  • 5 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иванчо":

    Мале колко глупости си успял да напишеш на едно място - я хубаво си погледни архивите да видиш кога и кой му даде заводите на Домусчиев. А това със успехите и съвпадението във футбола е върхът - основната причина Лудогорец да печели е СЛАБОСТА НА ЛЕВСКИ И ЦСКА. А не толкова силата на Лудогорец. Освен това Домусчиев е един от малкото червени милионери С МОЗЪК. Посочи ми едно предприятие на Домуса което да не върви - НЯМА. Не го защитавам - просто съм реалист и обективен. БМФ продължи да работи при една от най тежките кризи в световен мащаб - когато други режеха бълкери, домуса успя да запази и да поръча нови И СЕГА ХОРАТА ИМАТ РАБОТА. А такива като теб гелосани отвътре няма как да го разберат - далеко си от темата.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    Гриша Ганчев го направи с Литекс бе! Още не бяхме чували за Домуса когато Литекс беше вече шампион!