19 Март, 2019 11:30 5 477 2

Абрамович реши да уволни Сари

  • сари-
  • абрамович-
  • челси-
  • уволнение-
  • загуба-
  • форма-
  • евертън-
  • моуриньо

Собственикът на Челси не издържал на слабите игри във Висшата лига

Абрамович реши да уволни Сари - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Челси Роман Абрамович е взел изключително важно решение за бъдещето на тима. 52-годишният руски милиардер е наредил уволнението на мениджъра Маурицио Сари, съобщават английските медии.

Търпението на Абрамович е свършило след загубата от Евертън (0:2) на „Гудисън Парк“ във Висшата лига. Очаква се „сините“ от Лондон да потвърдят раздялата с италианския специалист по време на паузата за националните отбори, а първото име, което се спряга за негов заместник е това на Жозе Моуриньо. Специалния води тима на два пъти - от 2004 до 2007 година и от 2013 до 2015 година, а за последно бе начело на Манчестър Юнайтед до декември миналата година.

Както е известно, преди време Маурицио Сари участва в скандал с вратаря Кепа Арисабалага на финала за Купата на Лигата, загубен от Манчестър Сити след дузпи. Тогава испанският страж отказа да бъде сменен преди дузпите, а впоследствие бе глобен за реакцията си, въпреки че Сари обяви, че е станало недоразумение заради проблем с комуникацията между двамата. Вратарят показвал с жест, че може да продължи игра, а италианецът искал да го смени заради травма.

Челси се класира за четвъртфиналите в турнира Лига Европа и това донякъде свали напрежението около Сари, според британските медии Абрамович е категоричен, че е нужна промяна за постигането на основната цел – поне четвърта позиция във Висшата лига и класиране за Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    6 7 Отговор
    Айде чукча пак без джобни - тоя евреин-крадец от кликата на пути-шаломович няма насищане
  • 2 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор
    НАЙ СЕТНЕ ТОЯ ОЧИЛАТ ЧИЧКО С ОДЪРПАНИЯ АНЦУНГ КТ ПИЖАМА ,И ДЗОЛА ДО НЕГО ,ТОКУ ЩО СЕ СЪБУДИЛ ,ГОЛЕМ СМЕХ ХАХАХАХА