20 Март, 2019 12:27 1 591 1

Моуриньо: От лятото се връщам на работа

  • моуриньо-
  • работа-
  • отбор-
  • интер

"Знам какъв тип работа търся и какъв тип клуб бих водил", призна португалецът

Моуриньо: От лятото се връщам на работа - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо разкри пред “beIN Sports Франция”, че смята да се завърне към треньорската професия от лятото. Той сподели, че има идея в какъв клуб иска да работи, като вече е отхвърлил няколко предложения. Той говори и за престоя си в Интер, където спечели знаменит требъл през 2010 година.

“Интер не бе печелил Шампионската лига близо 50 години. Цяла генерация интеристи мечтаеше за това. В същото време президентът Масимо Морати бе син на последния президент, който вдигна тази купа, така че това бе и негова мечта. По това време в клуба имаше генерация играчи, спечелили няколко титли на Италия, които също мечтаеха за триумф в Шампионската лига. Това бе много силен отбор, но също бе и едно семейство. Всички имахме една мечта и се борихме здраво, за да я постигнем. Това семейство заслужаваше да направи този требъл. То бе нещо фантастично”, заяви Моуриньо.

Много слухове го свързват именно със завръщане начело на Интер през лятото на мястото на Лучано Спалети.

“Вече три месеца и половина съм без работа и се готвя отново да се завърна на скамейката. Когато си част от футбола покрай пресконференциите, мачовете, видео сесиите, анализирането на двубоите и всички всекидневни проблеми, не ти остава време за теб и семейството. Затова използвах последните месеци, за да презаредя. Треньорската професия е специална и аз се наслаждавам на всекидневната работа. Искам да се завърна през лятото. Знам точно какво не искам да работя и вече отхвърлих няколко предложения. В същото време знам и какво искам. Не мога да назова името на конкретен клуб, но знам какъв тип работа търся и какъв тип клуб бих водил. Знам какво искам и дано го получа”, допълни португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Интер! Там трябва да отидеш!