Last news in Fakti

22 Март, 2019 12:00 2 675 17

Пулев за Дину: Искам да го гледам как лежи на пода

  • кубрат пулев-
  • бокс

Мачът с румънеца наближава

Първият мач на българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев след 5-месечна пауза наближава с пълна сила, пише Гонг. В събота срещу неделя той ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину и вече настана време на заканите между двамата на пресконференцията преди сблъсъка.

Кобрата обяви, че е напълно подготвен да се срещне с опонента си, когото вече е побеждавал на аматьорския ринг. Той иска да го нокаутира и вече е говорил с промоутърите си кого да му осигурят като следващ съперник, защото има стари сметки за уреждане.

"Дину е силен, тежък съперник. През 2007 г. се бих с него на световно първенство в родината му. Победих го, но не беше лесно. Беше тежък мач. Той е техничен боец, който не се свени да удря. Става твърде емоционален на ринга."

"Обича да стои изправен, което означава, че не се кълчи наляво-надясно по време на боя. Трябва да се справя с множеството тежки удари, с които ще ме засипе. Задължително е да съм концентриран във всеки един момент от мача и да го нокаутирам."

"Наистина горещо желая да го нокаутирам! Това е нещото, за което мисля, това е нещото, за което мечтая. Искам реферът да ми вдигне високо горе ръката, а аз да го гледам как лежи на пода и да съм победител", сподели Кобрата, след което разкри и кой е следващият съперник, когото би искал да срещне.

Мнозина го свързват с мачове или с Тайсън Фюри, или с Антъни Джошуа. Колкото и близо до изглеждат подобни схватки, Кубрат първо иска да уреди стари сметки с колумбиеца Оскар Ривас, който го победи на Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин.

"След мача с Дину, искам да се бия с Оскар Ривас. С него се срещнахме на Игрите в Пекин и той ме победи по точки. Това все още ме измъчва! Горещо желая мач с него и съм казал на промоутърите си от "Топ Ранк" да ми го осигурят. Следя го, видях какво направи в последния си мач, но е настъпило времето да си плати за това, което ми причини на Игрите."

"Първо обаче трябва да се справя с Дину, да ми се махне от главата и да продължаваме напред", заяви Кобрата на пресконференцията преди мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    23 3 Отговор
    Не прекалявайте с ударите по главата ,че ще те правим ПРЕМИЕР!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ

    15 3 Отговор
    ТОЙ ДА ПИКА НА ТЕБ
  • 4 Ивайло

    16 2 Отговор
    Като се почне едно канене, едно надъхване, цяла година простотии и завиране един друг на кучето в г*за и накрая к'во - нищо особено! Двама гамена си разменят удари по главите и в повечето случаи мачът завършва по точки! Големият екшън, маани! Профи бокса е една огромна машина за пари, като атракция вече не е нищо особено! Атракцията са свободните боеве в клетка - ММА, К1 и от сорта! Там си се тепат как си требе и е интересно!
  • 5 Иванов

    6 2 Отговор
    Колко прилича на Ердоган, на кон.
  • 6 Нашият

    17 0 Отговор
    Дано да победиш Батка, Че не знам
    Ако загубиш ще те Направят Бърлив!!!
    И от претендент ставаш аутсайдер разбира се!
  • 7 Тидии

    5 0 Отговор
    Баце не се пъни толкова, че замириса...фуй.Кобрата ми заприличва все повече на Тексаския рейнджър с Чичко Чък-актьор от добре забравените екшън филми на 80те.
  • 8 Зайко Байко многознайко

    9 0 Отговор
    Поживем увидим! ГолЕм залък хапни, голЕма дума не казвай и пилците се броят на есен. Кобра ли си , смок ли си , давай го малко по-обрано!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Турчин.

    6 0 Отговор
    Ах колко е мазен.сънувам го в кревата мой..той е мой...ка че да му го наместя..
  • 11 Циганин

    9 0 Отговор
    А кобрата сънува как с румънеца си разменят френска и накрая съдията го обявява за победител и му вдига ръката, а Дину лежи на пода и стене от удоволствие.
  • 12 Еднокрак изплезен

    5 1 Отговор
    Тоя ЧАЛГАР, защо не си е изплезил езика, а си е показал сливиците, все едно са го ритнали в макарите??
  • 13 Леле Мале

    1 1 Отговор
    Снимката е от Hells Kitchen :)
    Мачкай Кобра !!! Дино, Флинтстоун, Ръбел - който хванеш първи да си събира зъбите.
  • 14 Лесов

    4 0 Отговор
    И този гохапят мухите. Няма нито една победа срещу силен боксьор. Типично средняче с голямо самочувствие.
  • 15 Ernesto Guevara

    0 0 Отговор
    Сексуални фантазии?
  • 16 спарки

    1 0 Отговор
    Според мен Кобрата ще размаже румънеца с нокаут - по следната схема...
    Лев прав, после отклон и ъперкът в тялото - следва нокаут за румънеца и приритване с крачета ... докато съдята брои до 7, после се мъчи да стане и рухва на 10... Кобрата победоносно се усмихва...
  • 17 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    И ДВАМАТА БРАТЯ СИ ИЗБИРАТ СЛАБИ ПРОТИВНИЦИ
    ИНТЕРЕСУВАТ СЕ САМО ОТ ПАРИ
    НИКОЙ АМА НИКОЙ НЯМА ДА ИМ РАЗРЕШИ ДА СТАНАТ ШАМПИОНИ
    НИТО ДЖОШУА НИТО ДИОНТЕЙ УАЛДЕР НИТО ТАЙСЪН ФЮРИ
    ТОВА Е ВЕЛИКОЛЕПНАТА ТРОЙКА