22 Март, 2019 14:30 1 124 2

Багата срещу австралиец на 8 юни в Чикаго

Австралиецът е с 8 победи и една загуба

Багата срещу австралиец на 8 юни в Чикаго - 1

Благой Иванов вече официално знае кога и срещу кого ще се изправи в третия си двубoй от UFC, пише boec.bg. Багата ще се бие с Тай Туйваса на 8 юни в Чикаго, а срещата e част от събитието UFC 238.

Туйваса има 8 победи и една единствена загуба в организацията. Тя е срещу Жуниор дос Сантос, който успя да победи и българина. Австралиецът обаче бе сразен с нокаут.

Багата няма да си взима дълга почивка и иска да се бие още 2 пъти тази година. По-рано този месец той победи Бен Ротуел с решение и записа първа победа в UFC.

25-годишният Туйваса се е занимавал професионално с бокс и кикбокс преди да влезе в ММА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо l-ви

    12 0 Отговор
    Багааа !!!
    Време е за първият Нокаут в UFC !!!
    Успех !
  • 2 Папура-3-ти

    1 0 Отговор
    Много труден мач бих казал.Тай Туйваса има само една загуба от Дос Сантос и дори за малко да приключи бразилеца, но Сантос се съвзе и обърна мача.Много тежък опонент.Мощен ,висок и с много тежък удар ,както с ръце така и с крака.Пожелавам успех на Багата,и да търси не само бой в стойка ,а и на земя, все пак е златен медалист по Бойно Самбо.Успех Бага ,с теб сме!!!