Last news in Fakti

24 Март, 2019 09:17 5 708 26

Кобрата нокаутира Дину в кървав двубой (ВИДЕО)

  • кубрат пулев-
  • богдан дину-
  • нокаут-
  • кобрата-
  • коста меса-
  • калифорния

Пулев и Дину размениха по два рунда в началото на мача

Кобрата нокаутира Дину в кървав двубой (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Най-популярният български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев преодоля поредното сериозно предизвикателство в своята кариера.

Този път срещу Кобрата застана румънската машина Богдан Дину. Боксьор, който имаше само едно поражение на сметката си до момента, при 18 постигнати успеха, 14 от които с нокаут, пише topsport.bg.

Двамата премериха сили в Коста Меса, Калифорния, като галавечерта, част от която бе и Тервел Пулев, стартира в 03:00 часа българско време.

Срещата на Кобрата се проведе в рамките на 10, а не на 12 игрови рунда, като българският ас стигна до победата с нокаут!

Пулев и Дину размениха по два рунда в началото на мача, като впоследствие румънският боксьор отвори сериозна аркада над лявото око на съперника си.

Кобрата нокаутира Дину в кървав двубой (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Нараняването на Пулев бе изключително неприятно, като се отвори едновременно хоризонтална и вертикална аркада. Работата на кътмените обаче бе перфектна, като Пулев не просто продължи участието си в срещата, но до нейния край всичко, случило се на ринга, бе в негова полза.

Кубрат спечели без проблеми петия и шестия рунд, а в седмия прати Дину на три пъти в нокдаун, слагайки край на мача.

При първия нокдаун Богдан претендира, че е ударен в тила, като от актива на Пулев бе отнета една точка. Във втория и третия случай обаче съмнения нямаше.

Крошетата на Кобрата унищожиха опонента му и прекършиха волята му, а с това и шансовете отново да се изправи на краката си. Вижте ВИДЕО тук.

За последен път Кубрат преди днешната среща привлече вниманието на българската публика с победата си над Хюи Фюри през октомври, пред претъпкана "Арена Армеец" в София. Тогава Кобрата се наложи с единодушно съдийско решение на арбитрите, след изтичането на пълното състезателно време в 12-те проведени рунда.

В предходния двубой на Дину пък той регистрира и първото си поражение до момента, след като бе нокаутиран от Джарел Милър в четвъртия рунд на битката помежду им.

След като бе спрян от боксовата легенда Владимир Кличко, Пулев записа цели 7 поредни победи срещу класни опоненти от всевъзможни краища на света. Това бе и единствената загуба на 37-годишния български лъв до момента.

Той разполага на сметката си с 27 победи, половината от които постигнати след нокаутиране на съперника.

След края на аматьорската си кариера през 2008 година и началото на професионалния му път, Кубрат е изиграл общо 193 професионални рунда на ринга. Пулев разполага с отлични боксови умения и много добре разчита обхвата на своите удари, възлизащ на точно 80 инча. Печелил е европейската титла вече два пъти, международната боксова корона на IBF и Интерконтиненталната титла на WBA в тежка категория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GT5

    43 8 Отговор
    БРАВО КОБРА !
  • 2 Batushka

    25 43 Отговор
    Пародия .....цирк...комедия ....

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Стратега

    16 20 Отговор
    Уважам българи постигнали нещо, без значение в коя сфера на живота и провъзгласили България по света, но това си е нагласена победа на нашия, иначе браво за успеха.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    21 10 Отговор
    150 човека публика,егати кварталната гала вечер
  • 6 Бойчев

    18 6 Отговор
    Браво! Чакаме джошуа!
  • 7 Иванов

    19 2 Отговор
    Браво!
  • 8 Грух Грух Микренски

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "Batushka":

    Твойто мнение не важи. Смешко
  • 9 Справедлив

    29 8 Отговор
    Евалата на Кобрата-показа че има топки-въпреки аркадата...Виждаше се,че има огромно желание за победа.А на тези които пак плюват,ще кажа едно-когато вие развеете Българският Трибагреник по света със някакъв успех-тогава ще имате правото да давате мнения-....
  • 10 Тренера

    19 10 Отговор
    За повечето тук неразбирачи ударите зад главата в бокса са забранени защото: със всеки удър зад главата се нарушава кръвоснабдяването на мозъка което води до забавени рефлекси и замайване! Кубрат играе мръсно затова никой не го уважава!
  • 11 Ernesto Guevara

    20 9 Отговор
    Това ми прилича на американския кеч...пълен цирк
  • 12 Брус Лий

    14 12 Отговор
    Циганин, бие чуковете зад шията за да продължава напред. И на него по начало му е такава тактиката селски боец.
  • 13 Бай-хор.

    7 12 Отговор
    Никак не съм доволен.ИСКАХ ДА БЪДЕ БИТ за да затвори чофката и фукнята...ас съм си ас...
  • 14 Смях

    15 8 Отговор
    Цялата гала вечер беше пълен смях,като се започне от 100% умишлената издънка с флаговете-не вярвам,че е случайно,тенденциозна подигравка.А мачът беше уреден и не заслужава никакви коментари.Пълен фалш...жалко за Кобрата,отново е участник в чалгарски сценарий.Но толкова за обикновените Гои,такова им е еволюционното ниво.
  • 15 румен мекия

    17 3 Отговор
    някой забеляза ли в какъв бункер и в каква барака и колиба се игра така наречения супер боксов двубой?....май приличаше на индианска колиба

    Коментиран от #17, #25

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 еееееее

    12 6 Отговор

    До коментар #15 от "румен мекия":

    Е ти какво очакваш да има в САЩ-нали и там имат 5-6 градове които са по-така..-а всичко друго си е като у маалата...
  • 18 Свесния

    8 10 Отговор
    Кубрат и Тервел са велики,така се прави да те уважават.
  • 19 гражданин

    4 3 Отговор
    Поздравления за Кубрат Пулев.Всеки спортист знае с колко труд се постигат добрите резултати в спорта! А хората,които пишат и говорят глупости,по-добре да се замислят преди да дрънкат идиотизми(ако могат,разбира се) ,защото седейки зад екрана е много лесно да се критикува. Вместо това,по-добре се замислете какви идиотщини говори американският посланник....
  • 20 Надам натам

    5 2 Отговор
    Ми то всеки боксов мач си е уреден - трябва зала да се уреди да се уговори противника ше се бие ли няма ли да се бие... Уговаря се дата... Вие какво искате да се дебнат по паркингите ли да е изненада
    Интересни хора...
  • 21 Браво Кобра

    8 4 Отговор
    Незнам защо някой хора му завиждат,отидете и на вас дави начупят тиквата,бе отворковци,Кобрата си печели парите с кръв и пот много чесно,вище наще управници те ги вземат нечестно,там зада отидеш на ринга тряба смелост,от ринга може да си ,бог знае какво,честен и смел човек.браво.
  • 22 Радо

    3 2 Отговор
    Да, наистина с кръв и пот ги печели парите Кобрата - заслужава да си купи един апартамент на Латинка.
  • 23 Хаха

    1 1 Отговор
    Каква победа, какъв престиж! Нагласена работа!
  • 24 Десният Пульо

    1 0 Отговор
    Плювате или не човекът си взе едни 250к в зелено пък вие толкова няма да видите през целият си живот.
  • 25 vasik atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "румен мекия":

    съблекалните им бяха вънка
    ама кой да плаща за зала в лас вегас
  • 26 ФАКТ

    0 0 Отговор
    това беше първата победа на Кобрата която пе4ели без да е нагласен ма4а в един много здрав ма4...браво..наистина яде доста бой но определено издържа ,рядко боксйори издържат на такива удари на каквито издържа кобрата..ли4но мое мнение е 4е другия боксйор беше по добрия и ако не беше паднал в 7 рунд..след серията на кобрата най вероятно победата щеше да е за Дину...аз ли4но не съм запознат с правилата в бокса..но при серията на Кобрата то4но преди да падне Дину..кобрата нанесе няколко удара в задната 4аст на главата на Дину..а там е много опасно и е нормално на Дину да му падне пердето..не съм запознат с правилата но мисля 4е по принцип е забранено да се удря в задната 4аст на главата..което кобрата по принцип практикува винаги..просто последните два удара на кобрата в тила на Дину.го довършиха....но определено до 7 -мия рунд нашето мом4е изглеждаше обезобразен до като на другия му нямаше нищо...просто тези 2-3 удара в тила които не знам дали са позволени го извадиха от равновесие..все пак съм доволен от Кобрата време беше да у4аства в един истински и не нагласен ма4...след боя с кли4ко..просто ми беше омръзнало да гледам комедии...мисля 4е ако у4аства в пове4е такива ма4ове..ще стане по добър боксйор от колкото като побеждава в нагласени ма4ове..успех Кобра