24 Март, 2019 15:13 919 0

Ивайло Чочев ще се възстановява минимум половин година

  • национален отбор по футбол-
  • лекар-
  • д-р бисер бочев-
  • възстановяване-
  • ивайло чочев-
  • футболист-
  • контузия

Това заяви лекарят на националният ни отбор по футбол - Д-р Бисер Бочев

Ивайло Чочев ще се възстановява минимум половин година - 1
Снимки: БГНЕС

Лекарят на националния ни отбор по футбол д-р Бисер Бочев сподели, че възстановяването на Ивайло Чочев ще продължи минимум половин година. Припомняме, че халфът на Палермо се контузи тежко в европейската квалификация срещу Черна гора.

"Още по време на мача, за мен бе ясно, че има тежка травма. Разкъсване напълно на долната част на сухожилието на четириглавия мускул, съчетано с вулзий или отчупване на парче от самата капачка. Този тип увреждане при спортисти е характерно за малко по-късна възраст. Високата енергия при сблъсъка на двамата е довела до това състояние", каза Бочев пред колегите от bTV.

"Прогнозата е, че ще трябва да се възстановява поне 6 месеца. Абсолютно всички футболисти се отнасят мъжки с него и се опитват да бъдат полезни. Той е едно весело и много добро момче, куражлия. Опитваме се да му помогнем да бъде оптимист. Аз мисля, че всичко ще се развие добре".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА