Last news in Fakti

26 Март, 2019 05:15 3 753 2

Какво поиска Мбапе, за да отиде в Реал?

  • мбапе-
  • искания-
  • заплата-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Френският футболист държи да получава заплата от 15 милиона евро на година

Какво поиска Мбапе, за да отиде в Реал? - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите звезди на световния футбол Килиан Мбапе имал много важно условие, за да се съгласи на трансфер от ПСЖ в Реал (Мадрид). Той е най-желаният футболист от феновете на "белия балет" за ново попълнение. Световният шампион с Франция от миналото лято в Русия щял да премине на „Сантяго Бернабеу“, само ако „кралският“ клуб се съгласи да му плаща 15 милиона евро нетна годишна заплата, съобщава „Екип“ .

Според източник на авторитетния френски вестник обаче босовете на „белия балет“ смятат тази сума за прекалено висока. В момента най-високо платеният играч на испанския гранд е Гарет Бейл, който получава 14 милиона евро годишно, следван от Серхио Рамос с 11 милиона, а Карим Бензема и носителят на „Златната топка“ Лука Модрич взимат по 10 милиона на сезон.

Общият доход на Килиан Мбапе за миналата година е бил 24,7 милиона евро. От началото на този сезон 20-годишният нападател има 35 мача във всички турнири за ПСЖ и е голмайстор на тима с 31 гола, а в същото време е подал за още 15 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stranger

    13 0 Отговор
    Горкия дали има кво да яде...
  • 2 Киро

    5 4 Отговор
    Това маймуне е прехвален кон.